Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Кольорова шафа в інтер'єрі

Більшість жителів нашої країни хочуть жити в яскравому інтер'єрі, який покращує настрій, дозволяє відчувати себе вдома в безпеці. Для цих цілей використовують не тільки оздоблювальні матеріали для стін і підлоги, але ще й застосовують яскраві меблі.

кухни кухни кухни

 

Переваги кольорових меблів

 

Щоб додати фарб, обов'язково використовують шафу купе, виготовлену із сучасних матеріалів, таких як МДФ, ламінованих ДСП. Вони дозволяють виконати будь-які побажання замовника. Відповідно використовуючи ці матеріали, можна виготовити як однотонну шафу купе в яскравих тонах, так і комбіновані вироби. Фотодрук дозволяє нанести малюнок на скляну поверхню. Тому додати кольору інтер'єру можна не тільки з використанням ламінованого ДСП, а й із застосуванням яскравих друкованих малюнків на дзеркалах і стеклах. Добре вписується в яскравий інтер'єр класична фурнітура, без пафосу й кричущого дизайну.

Переваги і призначення кольоровий меблів:

  • Щоб розбавити інтер'єр, зробити його не нудним. Найчастіше до такого прийому вдаються мешканці знімних квартир, де вже є готовий і дуже похмурий ремонт в пастельних тонах. Щоб розбавити сірий інтер'єр можна використовувати яскраву меблі.
  • Люди, які вибирають яскраву меблі, хочуть наповнити своє життя особливими емоціями. Адже дійсно яскраво-червоні, помаранчеві та жовті кольори нагадують про відпочинок, про щось енергійному і позитивному.
  • Для маскування недоліків в плануванні кімнати. Яскраві акценти привертають увагу, тому вдається приховати деякі недоліки.

 

Яскраві шафи-купе в інтер'єрі

 

Спочатку пастельні тони розраховані на людей, які мало перебувають вдома, приходять в квартиру ночувати. Однак для людей з маленькими дітьми необхідний інтер'єр з фарбами. Це дозволяє повноцінно дихати грудьми, а також надає будинку затишку і теплоти.

Найчастіше яскраві тони використовують, виготовляючи шафи купе в дитячих кімнатах. Вважається, що яскраві кольори дозволяють зробити дитину активною, допитливою.

Залежно від характеру дитини, варто вибирати колір шафи. Чим активніше дитина, тим спокійніше тони повинні бути присутніми в інтер'єрі. Якщо дитина спокійна, можна додати барвистості, яскравості, навіть ексцентричності інтер'єру.

Якщо виготовляється шафа купе для дитячої кімнати, яскраві кольори використовуються не тільки для обробки фасадів і корпусу меблів, але й застосовують яскраві декоративні елементи. Це може бути художній розпис, нанесення малюнків використовуючи плівку, що клеїться. Використовуючи комбіновану техніку, можна домогтися унікального, незвичайного дизайну.

 

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: