Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Корисні поради щодо вибору шафи-купе

Сьогодні системі зберігання присутні майже в усіх квартирах. Навіть якщо приміщення невелике й власник переживає за кожен квадратний метр, все одно складно буде обійтися без містких меблів, в яких зберігатиметься одяг, текстиль та велика побутова техніка. Але перш ніж прийняти рішення, що вам потрібна шафа купе, купити яку можна за досить прийнятну ціну, варто ознайомитися з її головними перевагами та порадами щодо вибору.

 

Чому вибирають шафи-купе?

 

З кожним роком попит на вищеописані меблі лише зростає, а все тому, що для них характерна безліч незаперечних переваг у вигляді:

 

  • Економії простору. Звичайні шафи займають дуже багато місця, коли відкриваються. Цього точно не можна сказати про купе-моделі, які відкриваються та закриваються за принципом розсування, а тому можуть бути встановлені навіть у дуже вузьких отворах.
  • Місткості. Для зберігання речей використається весь внутрішній об'єм меблів.
  • Універсальності. Виріб можна використовувати в різних приміщеннях залежно від того, в якому стилі вони виконані.
  • Багатофункціональності. Дані меблі підходять для зберігання не тільки одягу, а й багатьох інших предметів.
  • Зонування. Шафа-купе чудово справляється із завданням поділу приміщення на кілька функціональних зон, що особливо актуально у студійних квартирах.
  • Дизайнерського різноманіття. Вам не важко буде визначитися з моделлю, формою і відтінком, які будуть ідеально вписуватися в інтер'єр вашої кімнати.
  • Надійності. Один з мінусів розпашних конструкцій полягає в тому, що згодом такі двері розхитуються і навіть відпадають. Розсувні системи є більш надійними, а також за ними досить легко доглядати.

 

На що звертати увагу при виборі шафи-купе?

 

Щоб виправдати свої очікування від покупки, перед замовленням шафи-купе необхідно звернути увагу на ряд нюансів. В першу чергу виберіть місце для встановлення виробу та зробіть усі необхідні виміри. Для невеликих приміщень непоганими варіантами будуть кутові або радіусні форми, оскільки вони чудово справляються із завданням економії житлового простору.

 

шкаф купе шкаф купе шкаф купе

 

Окремої уваги заслуговує фасад – саме він є «обличчям» шафи-купе, тому йому потрібно приділити особливу увагу. Завдяки сучасним дизайнерським рішенням не важко визначитися з моделлю, яка гармонійно впишеться у ваш інтер'єр. Досить часто споживачі роблять вибір на користь дзеркальних фасадів, оскільки вони візуально розширюють приміщення та позбавляють необхідності окремо купувати дзеркало.

Не варто забувати про врахування внутрішнього заповнення. Діловим людям варто переконатися у наявності відділення для зберігання краваток та штанів. Також повинні бути інші полиці, ящики для білизни й так далі. У такому разі можна буде розраховувати на акуратне зберігання своїх речей.

Купуючи подібні меблі, завжди пам'ятайте про те, що ваш гардероб згодом розширюватиметься, а також може бути поповнення в сім'ї. У такому випадку потрібне додаткове місце, про яке слід подбати заздалегідь.

Перш ніж замовляти шафу-купе, ознайомтеся з типом її розсувної системи. Її механізм включає два основних елементи – йдеться про коліщатки ходової системи й направляючу рейку, яка може бути відкритою і закритою. Закрита вважається більш практичною, тому що вона краще захищена від пилу та сміття, а при русі ролики точно не зіскакуватимуть з неї.

На roomak.com.ua вашій увазі представлені шафи купе різних форм, відтінків для різних кімнат. Щоб отримати більш детальну інформацію про ту чи іншу модель з каталогу, завжди можна звернутися до менеджерів roomak та проконсультуватися.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: