Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Готові вітальні як найпростіший спосіб облаштування кімнати

Сьогодні сучасні вітальні у багатьох асоціюються з універсальними приміщеннями, в яких можна не тільки відпочивати та приймати гостей, але й облаштувати їх як їдальню, робочу або навіть спальну зону. Ця кімната може стати більш функціональною та затишною, якщо купити стінку у вітальню.

 

З чого складається вітальний гарнітур?

 

Гарнітур робить кімнату естетичнішою в першу чергу завдяки тому, що всі його елементи виконані в одному стилі. Завдяки наявності шаф та пеналів можна легко сховати непотрібні речі та дрібниці, а на стінку поставити телевізор для комфортного перегляду улюблених фільмів чи серіалів.

 

Стінки для вітальні Стінки для вітальні Стінки для вітальні

 

Готові вітальні можуть складатися з численних елементів, серед яких основними є:

 

  • Шафи. Вони можуть бути підвісними, підлоговими, з одною або двома дверцятами. У них можна зберігати одяг, побутову техніку та багато чого іншого.
  • Пенали. Зазвичай у пеналах зберігаються всякі дрібниці, такі як книги, диски, гаджети, документи, дроти. Якщо у пеналу прозорі дверцята, їх можна використовувати як вітрину та розміщувати сувеніри, гарні тарілки.
  • Тумби під ТБ. Вони забезпечують комфорт при перегляді телевізора на дивані, оскільки екран знаходиться на рівні очей. Також тумби можуть використовуватись як додаткова система зберігання.
  • Настінні полиці. Бувають відкритими та закритими, одинарними, подвійними, потрійними, різних форм. Там можна поставити предмети колекції, книжки, сувеніри.

 

Одна з головних причин, чому багато людей вважають за краще робити вибір саме на користь вітальних гарнітурів, полягає в тому, що такий комплект включає основні елементи меблів, які необхідні для облаштування цієї кімнати. Таким чином, роблячи одну покупку, ви забезпечуєте себе відразу кількома виробами.

 

Чому саме готові вітальні?

 

Готові вітальні позбавлені всіх недоліків, притаманних старим громіздким гарнітурам, які нам доводилося використовувати 15-20 років тому. Існує безліч причин, чому готові вітальні мають такий високий попит:

 

  • У набір включені основні елементи меблів у вигляді шаф, тумб під ТВ, пеналів, настінних полиць.
  • Можливість докупити той чи інший виріб, якщо виникне така потреба. Наприклад, при бажанні замінити зіпсовані меблі не важко знайти відповідний модуль, оскільки в більшості випадків виробники під час створення серії не змінюють її відтінки й конструкцію.
  • Можливість встановлення секцій так, як ви бажаєте. Така перевага дуже актуальна для квартир з нестандартним плануванням. Деякі комплекти можуть використовуватись як лінійно, так і за кутовим принципом. За бажання освіжити інтер'єр і зробити перестановку вам не доведеться докуповувати нові вироби - достатньо буде поміняти існуючі місцями.
  • Єдність стилю. Купуючи той чи інший набір, ви можете бути впевнені, що всі меблі в ньому виконані в одному стилі. Це може бути як класика, так і сучасніші напрямки.
  • Великий асортимент під різний бюджет. У каталогах інтернет-магазинів доступні як бюджетні моделі, так і дорожчі, що дає змогу знайти оптимальний варіант під свій бюджет.

 

Сучасні стінки для вітальні стануть чудовим вибором для кімнат у різних стилях. Вони не перевантажують простір, всі їх елементи мають схожий дизайн, а головне – такі вироби виконують відразу кілька функцій. На сайті roomak.com.ua ви завжди можете ознайомитися з асортиментом готового гарнітура, знайти для себе відповідний варіант і проконсультуватися з менеджерами у разі виникнення додаткових питань.

 

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: