Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Секрети правильного вибору стінки у вітальню

Незважаючи на те, що стінки у вітальню вперше почали використовуватися ще в 50-60-х роках минулого століття, вони продовжують зберігати свою актуальність до цього дня. За цей час були розроблені більш сучасні зразки, представлені у вигляді набору, який включає відразу декілька елементів меблів в одному стилі.

Стінка у вітальню, ціна якої залежить від її матеріалу, розміру та багатьох інших факторів, зарекомендувала себе як затребувана конструкція, без якої сьогодні важко уявити сучасну кімнату. Але щоб вона вдало вписалася в приміщення, необхідно відповідально підійти до її вибору.

 

Гірка стінка у вітальню Гірка стінка у вітальню Гірка стінка у вітальню

 

Головні переваги стінки у вітальню

 

Йдеться про модульну конструкцію, елементи якої за необхідності можна міняти місцями. У квартирах такі вироби встановлюють насамперед через відсутність вільного місця для розміщення окремих предметів меблів. За допомогою ж стінки успішно вирішується питання зберігання речей і при цьому економиться місце. Її основні переваги полягають у:

 

  • Практичності. Сучасні вироби вписуються практично у будь-який інтер'єр. Головне, щоб вони відповідали розмірам кімнати.
  • Гарному дизайні. Як показує практика, саме вищеописані меблі стають головним акцентом в інтер'єрі кімнати.
  • Широкому ціновому діапазоні. У каталогах інтернет-магазинів доступні як бюджетні, так і дорогі моделі, що полегшує вибір оптимального варіанта, який відповідає вашим фінансовим можливостям.
  • Можливості коригування простору. Якщо грамотно підібрати меблі, вони сприятимуть візуальному збільшенню приміщення.
  • Функціональності. У стінках дійсно можна зберігати різні речі (одяг, побутові дрібниці та багато іншого).
  • Широкому асортименті. В наявності моделі різних габаритів, стилів, відтінків.

 

Як правильно вибрати стінку у вітальню?

 

Виріб може гарно вписатися в інтер'єр і виграшно виглядати в ньому, якщо перед його покупкою врахувати деякі фактори:

 

  • Площа кімнати. Необхідно підбирати меблі таким чином, щоб їх розмір відповідав площі вітальні. Так, у просторих кімнатах мінімалістичні моделі будуть виглядати незавершеними, а в маленьких приміщеннях об’ємні вироби займуть дуже багато місця.
  • Кількість модулів та полиць. В такому випадку все залежить від кількості речей, які ви плануєте зберігати у шафах та тумбі. Для розміщення декору та кількох книг буде достатньо мінімалістичної конструкції. Якщо також планується зберігання одягу, побутових приладів, варто подумати про більш габаритні комплексні конструкції.
  • Зовнішній вигляд. Якщо всі модульні елементи будуть однаково закритими або відкритими, навряд чи можна буде говорити про будь-яку практичність та різноманітність. Набагато краще, якщо, наприклад, тумба під ТБ є закритою, а шафи та пенали мають відкритий фасад.

 

Окремої уваги заслуговує відтінок меблевих елементів. У готовій вітальні всі вони виконані в єдиному стилі. Не варто забувати про те, що найбільш універсальний варіант – молочні, кремові, пастельні відтінки. Темні, у свою чергу, більше підійдуть для кімнат у класичному чи скандинавському стилі. А чорні переважно використовуються у хай-тек приміщеннях. Творчим особистостям можна придивитися до яскравих моделей, але в такому разі інші предмети інтер'єру мають бути нейтральними.

Гірка стінка у вітальню може стати чудовою прикрасою вашої кімнати й добре вписатися в інтер'єр, якщо правильно її вибрати, враховуючи вищеописані поради. Ознайомитись з різними моделями та вибрати для себе підходящий варіант ви зможете на сайті roomak.com.ua. Менеджери roomak завжди готові проконсультувати та відповісти на питання, що вас цікавлять.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: