Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Все що потрібно знати про готові кухонні гарнітури

Готові кухні є сукупністю модулів. Від людини потрібно підібрати потрібний модуль та встановити його в кухонній зоні. Від людини не потрібно замовляти гарнітур і чекати на його виробництво тривалий час. Розглянемо усі нюанси.

 

Компонування

 

У класичну готову кухню входять такі елементи:

  • начіпні ящики для зберігання посуду;
  • тумби для зберігання столових приладів;
  • стільниця.

 

Використовувані матеріали

 

Каркаси навісних ящиків та тумб виготовляються із МДФ або ЛДСП, відрізняються високою механічною міцністю, хімічною та біологічною інертністю. Зовнішні поверхні оздоблені полімерними пластинками на кшталт поліетилену високого тиску або полівінілхлориду. Фурнітура у вигляді ручок представлена ​​кольоровими сплавами на кшталт латуні, алюмінієм і нержавіючою сталлю.

 

Кухні Кухні Кухні

 

Стилі

 

Вирізняють такі основні стилі кухонь:

  • класичні, характеризуються кутовими формами, відсутністю будь-яких химерних різьблених орнаментів та візерунків на поверхнях;
  • мінімалізм, використовуються скляні та металеві вставки, основна палітра кольорів біла або сіра;
  • бароко, різні округлення граней, поєднання кількох колірних рішень і текстур, наприклад, одна шафа гладка, інша шорстка.

 

Рекомендації щодо вибору

 

Вибрати модулі гарнітура не найпростіше завдання. Насамперед виміряйте приміщення, визначте оптимальний розмір кухні. Необхідно розпланувати приміщення так, щоб було зручно працювати в ньому та комфортно перебувати. Подумайте над функціональністю. Якщо у вас трохи посуду, то не варто брати кухню з трьома ящиками та тумбами, з високою часткою ймовірності, буде достатньо двох, інші будуть забиті мотлохом, і забирати дорогоцінний простір. Подумайте над стилем. Якщо у вас кухонна зона виконана у світлих відтінках, то резонно придбати меблі білого чи сірого кольору. У такому разі вона виглядатиме максимально органічно. Якщо простір виконаний у темній кольоровій гамі, логічно придбати кухню бежевого або коричневого кольору. У випадку компонування кольорів, то зверніть увагу на гарнітур у стилі бароко, він не привертатиме зайвої уваги, підкреслюватиме незвичайність інтер'єру.

 

Придбання готової кухні

 

Купити кухню ви можете в Інтернет-Магазині Roomak.

З переваг співробітництва:

  • широкий вибір моделей та модифікацій, підберіть найбільш підходящий варіант за розмірами та стилем для свого простору;
  • висока якість виробництва;
  • простота алгоритму замовлення;
  • швидка доставка та встановлення при необхідності.

 

За наявності питань щодо функціональності будь-якої моделі кухні або процедури замовлення ви завжди можете проконсультуватися з фахівцем.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: