Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Як правильно вибрати готову кухню?

Ні для кого не секрет, що кухонне місце будь-якої сучасної господині має бути комфортним, практичним і стильним, але як вирішити це питання з мінімальними бюджетами, знають далеко не всі. Забезпечити гідний рівень комфорту допоможе правильне планування. У ній мають бути враховані габарити, стилістика та багато нюансів самої площі. Для того, щоб правильно підібрати меблі та купити кухню мрії, важливо дотримуватися кількох порад.

 

Кухні Кухні Кухні

 

Що потрібно врахувати?

 

  • Як часто вам потрібно готувати? Можливо, кухонний гарнітур вам потрібен лише для приготування кавових напоїв та вечері. Або ж вам потрібно стояти біля плити лише у вихідні. Але, можливо, ви просто любите готувати і бажаєте створювати складні гастрономічні шедеври?
  • Хто готуватиме і обідатиме, і скільки людей може готувати одночасно? Можливо, вам буде досить невеликої розкладної стільниці або вам потрібен зручний великий стіл.
  • Яке колірне рішення вам потрібне? Тут все залежить не тільки від ваших смакових уподобань, а й від ступеня освітленості площі, забарвлення стін та стель.
  • Коли ви плануєте створювати перепланування, планувати об'єднання кухонної площі з іншими кімнатами або збільшувати площу за рахунок коридорів або комор.
  • Яку техніку ви хотіли б користуватися та де хотіли б її розмістити. Сучасні вироби, ціна яких безпосередньо залежить від розміру та функціоналу гарнітури. Вони можуть бути пристосовані до великого обсягу сучасної техніки.
  • Чи є на кухні спеціальні кути, колони або великі виступи, які необхідно закрити за допомогою меблів.

 

Як визначитися з плануванням

 

  • Однорядна, яка передбачає розміщення меблів біля глухої стіни. Вона відмінно підійде для невеликих приміщень від 2 м. Лінійна схема розміщення дуже проста і не передбачає переміщень комунікацій.
  • Дворядна. Якщо ви власник прохідної кухні, то меблі, розставлені по обидва боки, будуть чудовим вибором. Так, холодильник і шафи можна поставити з одного боку, а частину гарнітура, що залишилася, і робочу зону перенести в інший бік.
  • L-подібна. Це найефективніше рішення для будь-яких кухонь. Вона може організувати робочий процес з раціональним використанням кута і виділенням зручної обідньої зони.
  • П-подібна. Відмінно підійде для габаритних виробів із площею 16 кв.м та вище. Гарнітуру потрібно розмістити вздовж трьох стін. Таким чином, процес приготування пройде без особливих переміщень, а простір буде повністю задіяний.
  • Острівна. Відмінна ідея для кухонь, яка поєднана із вітальнею. При цьому одна зі сторін буде нефункціональною. Такі меблі відповідають за зонування площі, а також можуть бути робочою поверхнею та обідньою зоною.
  • Острівна. Стильний варіант, який сьогодні популярний. Але він підійде лише для великих приміщень.

 

Вибір матеріалів

 

Якщо хочете придбати потрібний виріб, варто пам'ятати, що ціна кухні буде озвучена з урахуванням вибраних матеріалів. Гарнітури з натуральних деревних порід коштують не дешево, а сучасні матеріали практично їм не поступаються. Такі матеріали сьогодні досить різноманітні, а їхня доступна ціна робить кухонні гарнітури доступними.

Якщо ви хочете придбати недорогі та якісні меблі, то за допомогою офіційного сайту компанії допоможе вибрати необхідний варіант.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: