Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Готова спальня: у чому переваги?

Якщо важко підібрати меблі для спальні під новий ремонт, на допомогу прийде готовий спальний гарнітур. У нього входять всі необхідні меблі: ліжко, туалетний столик, тумби, шафа для зберігання речей, а можливо й інші предмети, залежно від побажань покупця.

 

Можна виділити низку плюсів для всіх, хто все ще сумнівається щодо покупки:

 

  • З готовим комплектом спальних меблів не доведеться складати численні виміри та порівнювати безліч товарів з різних торгових точок самому;
  • Типовий спальний гарнітур дозволить заощадити на доставці;
  • Є набори із сучасною комплектацією, а є простіші, що ідеально підходять для різного житла;
  • Спальне компонування за замовчуванням складається із всього необхідного.
     

 

Визначившись зі стилем, що підходить під інтер'єр у майбутній спальній кімнаті, можна сміливо приступати до покупки меблевого комплекту. Але крім естетичних міркувань, потрібно звертати увагу, насамперед, на комфорт. Де б не купувалися меблі для спальної кімнати, краще уважно вивчити всі характеристики та опис.

 

Меблі для спальні Меблі для спальні Меблі для спальні

 

Вибір меблів

 

Головним елементом будь-якої спальні є ліжко. Воно має бути максимально комфортним для сну, що забезпечується за допомогою ортопедичного кріплення та матраців.

Не буде зайвим пошукати ліжко із гнутими дерев'яними рейками. Вони називаються ламелями, і захищають матрац від провисання, а також регульовані ламелі, що налаштовують жорсткість кожної зони.

Чим більше місць зберігання, тим практичніше буде спальня, тому краще приділити увагу тумбам і комодам. Користуються попитом столики, а також тумбочки з підсвічуванням полиць. Шафи-купе також можуть володіти внутрішнім підсвічуванням.

Якщо дозволяють фінанси, можна вибрати меблі для зберігання з висувними ящиками на напрямних європейського виробництва. Такі ящики абсолютно безшумні та легкі в експлуатації.

Все частіше люди купують шафи купе, замість звичних шаф з розстібним механізмом: вони економлять безліч простору, тихіше відкриваються, а всередині мають відмінну місткість.

Туалетний столик, за його наявності, може бути обладнаний додатковим підсвічуванням або відділами для зберігання, до нього в комплект покладається крісло або пуф. Тут варто звертати увагу на дзеркало, стільницю, а також кількість ящиків та полиць.

 

Безпека

 

Вибираючи спальний гарнітур потрібно бути особливо вимогливим до матеріалу: більшість ліжок та шаф низької цінової категорії часто виготовляються  з неякісної сировини. Такі меблі не тільки не прослужать довго, але і будуть приносити безліч проблем під час використання.

Якщо готові спальні купити можна вже з меблями на підбір, то такі складові, як матрац для ліжка, вибирає вже сам покупець особисто. Не варто економити на ньому, адже якість сну не повинна погіршитися через гарний ремонт.

Наша компанія може запропонувати не тільки безпечні та якісні комплекти для спалень на сайті, але й проконсультувати клієнтів щодо вибору гарнітури.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: