Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Що таке модульна кухня?

Кухня - серце будь-якого будинку, а також улюблене місце будь-якої турботливої ​​домогосподарки. Готова кухня дозволяє за раз придбати гарнітур з усім необхідним, при цьому виключаючи думки про духовку і плиту, місця для зберігання та окрему купівлю мийки, а також інших складових.

Перевагою є також індивідуальний дизайн: багато фірм роблять цілі лінійки кухонних гарнітурів у певному стилі та кольоровому рішенні. Купівля такого комплекту зробить інтер'єр вашого будинку унікальним, а щоденне приготування - більш практичним і легким.

 

Кухні Кухні Кухні

 

Види кухонних гарнітурів

Щоб підібрати компонування, потрібно розібратися у типах кухонних комплектів:

 

  • Прямі.
    Всі меблі розташовуються по діагоналі приміщення, такі найпростіше встановити. Дизайнерські рішення варіюються, практичність залежатиме від техніки, що застосовується.
  • Кутові.
    Розраховані на кімнату, де один із елементів меблів буде розташований у кутку. Такі гарнітури дуже компактні та економлять місце.
    Класичний.
  • Тут класифікація згідно з дизайном: класичні кухні найчастіше однотонні, виглядають максимально невимушено. Візерунки та елементи декору на них практично ніколи не зустрічаються, основний упор йде на функціонал такої кухні - він максимально опрацьований для комфортного використання, оснащений різними опціями та напрацюваннями
  • Зі стільницею.
    У комплект включена велика поверхня з матеріалу. Лідером по попиту є мармурові стільниці — нехай вони й не коштують дешево, проте виглядають солідно, а в експлуатації довговічні.
  • З МДФ.
    Найекономічніший варіант, меблі за стилістикою нагадують вироби з якісного дерева, а за ціною виходять значно дешевше.

 

Метод підбору

 

Купуючи кухонний гарнітур, не рекомендується упускати з уваги технічні характеристики. Матеріал каркасу може бути виконаний із ДСП або ЛДСП. Обидва матеріали добре показують себе на практиці, але ЛДСП вважається міцнішим. Усім, хто хоче перестрахуватися, варто звернути увагу на товщину стін фасаду.

Глянцева поверхня вже не така актуальна, але її легше відмивати і складніше пошкодити. Незважаючи на різні думки, комплекти із МДФ щодо зносостійкості нічим не гірші за інші матеріали.

Планування гарнітура вільне, тому слід наперед продумати, в якій частині кухні розташувати варильну поверхню або духовку, а де тумби і мийку. Неправильне розташування може ускладнити експлуатацію.

Якщо квартира на ремонті, то він обов'язково має бути завершений до покупки гарнітура. Те саме стосується перенесення розеток, полиць та інших деталей. Якщо приміщення невеликих розмірів, радять придивитися до висувних модулів, які дозволять заощадити простір і комфортно користуватися відділами для зберігання.

 

Комплектація

 

Склад модуля може бути різним: часто мийка не входить до компонування, або пропонується накладна або врізна раковина.

Багато гарнітурів припускають наявність годівниці, що висувається з нижнього цоколя гарнітура, якщо вдома є тварини.

Компанія надає кухонні модулі на сайті за доступними цінами, при цьому кожен зможе вибрати комплект собі до душі завдяки широкому вибору.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: