Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Колірна гама меблів для спальні для кращого відпочинку

Формуючи стиль інтер'єру, професійний дизайнер звертає увагу не лише на палітру стін, стелі та підлоги, але також і на колір меблів. Особливо це справедливо для спальні, де від поєднання кольорів залежить можливість комфортного відпочинку.

 

Спальни Спальни Спальни

 

Особливості впливу кольору спального гарнітуру на приміщення

 

Як показує практика, колір спального гарнітура здатний віртуально збільшувати або зменшувати приміщення, а також впливає на сприйняття людиною освітленості, збільшуючи або зменшуючи її. Світлі тони предметом меблювання найактуальніші для приміщень такого типу. Вони приносять утихомирення і заспокоюють.

Одним із найпопулярніших варіантів є білий або світло-бежевий гарнітур із лакованою поверхнею. Він надає приміщенню певної витонченості. Допускається гра на контрасті з додаванням декількох темних елементів, у тому числі чорних, тонів. Це можуть бути дверцята на антресолях, пуф, тумбочка і т.п. Загальна кількість чорного кольору на предметах меблювання не повинна перевищувати 10-15%, інакше приміщення вийде холодним і відстороненим.

Класичними вважаються гарнітури бежевих відтінків із фактурою під дерево, що імітують березу, бук або ясен. Вони створюють легкий настрій та ефект приміщення залитого сонцем. Для такого кольорового рішення підійдуть спальні гарнітури, виконані в сучасних стилях, а також у скандинавському, провансі або кантрі. Використання текстури під темну деревину - червоне дерево, морений дуб горіх або венге краще виглядають у класичних інтер'єрах із симетричним розташуванням меблів.

ВАЖЛИВО! Чим більша площа спальні, тим темніший меблевий гарнітур можна в ній використовувати, тому що темні відтінки віртуально зменшують приміщення.

 

Меблева оббивка колір та фактура

 

Багато елементів спальних гарнітурів, які можна знайти на нашому сайті, особливо ліжка, декларується за допомогою оббивних матеріалів. Крім того, в приміщеннях для відпочинку можуть використовуватися крісла, пуфи і т.п. Тому текстурі матеріалу оббивки також необхідно приділити увагу:

 

  • Світлі тони теплих відтінків (бежеві вся палітра червоних та помаранчевих) - рекомендується використовувати в приміщеннях великої площі, особливо якщо вони виходять вікнами на слабко освітлені сторони світла і в спальні спостерігається нестача природного освітлення;
  • Світлі тони холодних відтінків (блакитний, блакитний, синій сірий) – роблять кімнату візуально набагато просторішою. Однак така палітра кольору буде актуальна для добре освітлених приміщень;
  • Використання темних тонів в оббивці зменшує візуально приміщення особливо по висоті. При використанні зайвої кількості темних відтінків стеля стає нижчою;
  • Контрастні кольори - спальня, виконана в спокійній палітрі кольору, потребує контрастної плями. Нею може бути яскрава, наприклад, золотиста, оббивна тканина на пуфіку або кріслі. Якщо приміщення оформлене в контрастному стилі, оббивку і текстиль рекомендується використовувати сірих і бежевих тонів.
 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: