Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Комплектація кухні готовими меблями

Готовий кухонний гарнітур є окремими модулями, які можна не тільки об'єднати в єдине ціле, але й комбінувати для отримання найбільш ергономічного місця роботи та зберігання кухонного начиння. Що стосується ефективності використання корисного простору, багато кухонних гарнітурів комплектуються шафками і тумбами різної ширини, що дають можливість підібрати таку комбінацію, яка б повністю зайняла відведене для неї місце. При цьому найбільш доцільно купити кухню у вигляді готового набору, так як при цьому збережется спільність стилю.

 

Готовий кухонний гарнітур Готовий кухонний гарнітур Готовий кухонний гарнітур

 

 

Вимоги до кухонних меблів

 

Для того щоб отримати максимально функціональний та ергономічний кухонний гарнітур, що відповідає вимогам для розміщення кухонного начиння та зберігання продуктів харчування, необхідно звернути увагу на такі фактори:

 

  • Корисний внутрішній обсяг – визначає кількість місця для зберігання кухонного приладдя, включаючи посуд, обладнання, продукти харчування;
  • Наявність місця розташування кухонної техніки;
  • Можливість формування кількох робочих зон для виконання різних функцій: попередня обробка, обробка продуктів тощо;
  • Наявність місця для сушіння посуду.

 

При цьому вибираючи готовий гарнітур необхідно звернути увагу на робочі параметри:

 

  • Матеріал виготовлення - повинен мати високу стійкість до перепадів температур та підвищеної вологості. Для виробництва використовується ЛДСП. Особливу увагу необхідно приділити якості з'єднання стиків ламінованого облицювання на торцях плит;
  • Якісне антикорозійне покриття на металевих елементах: фурнітурі, петлях, металовиробах;
  • Наявність спеціальної обробки та/або захисної плівки на поверхні, що забезпечує стійкість до різних забруднень та простоту очищення у тому числі з використанням побутових миючих засобів.

 

ВАЖЛИВО! При очищенні поверхонь кухонних меблів рекомендується не використовувати миючий засіб з абразивними наповнювачами. Це може пошкодити захисно-декоративний шар, що призведе до втрати зовнішньої привабливості, а також появі здуття від проникнення вологи через пошкоджені ділянки.

 

Комплектація гарнітура

 

До складу сучасного гарнітура для кухні можуть входити такі елементи:

 

  • Навісні шафи - можуть бути, як одно, так і дводверними, з можливістю відчинення дверей горизонтально або вертикально;
  • Нижні тумби з робочою поверхнею - до робочої поверхні висуваються підвищені вимоги щодо механічної міцності та стійкості до стирання.
  • Стільниця - виготовляється з товстішого ДСП і має посилений захисний шар;
  • Додаткові елементи. Багато сучасних кухонних гарнітурів комплектуються висувними елементами (міні стільницями) або бічними шафками (карго) для формування додаткової робочої зони та зберігання різних сипких продуктів відповідно.

 

Для забезпечення просторової жорсткості та міцності всі модулі скріплюються між собою за допомогою болтових з'єднань, формуючи таким чином єдиний моноліт.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: