Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Спальня швидкого збирання

Спальня це місце, де кожен з нас проводить основну частину часу. Після важкого робочого дня або інших справ, хочеться відпочити і при цьому, щоб нічого не напружувало, включаючи інтер'єр. Важливим є і комфорт. Для облаштування даної кімнати, гарний варіант, придбати меблі для спальні швидкого збирання. Розумним вибором, такі меблі будуть і для дитячої кімнати, адже найчастіше ці кімнати мають обмежену площу, а вони є досить компактними. Даний вид меблів не вимагає особливих навичок, при складанні деталей справитися зможе практично кожен, без звернення до фахівців. А також значно конструкція економить час, адже збирається за методом конструктора.

 

Спальні Спальні Спальні

 

У якому стилі краще облаштувати своє спальне місце

 

Звичайно ж варто орієнтуватися на свій смак і уподобання, проте не зайвим буде ознайомитися з найпопулярнішими варіантами, можливо це допоможе зупинити свій вибір на певному вигляді інтер'єру. Вибір дуже великий, але величезним попитом за статистикою користується не так багато стилів.

Мінімалізм у скандинавському стилі. Спальні меблі з простими, не химерними формами, кольори використовуються натуральні і ніяких кричучих елементів. Плюсом таких меблів, є те, що вони будуть добре виглядати в кімнатах різної площі, від найменшої до просторої.

Для класичного стилю варто вибирати тільки кімнати з великою квадратурою. Такий стиль має наявність досить масивних меблів і складних дрібних елементів. На території маленького простору кімната з подібним інтер'єром просто "душитиме" своїми яскравими елементами.

Улюбленець, серед покупців – сільський стиль. Судячи з назви стає ясно, що максимальна кількість елементів виконана з дерева, можуть бути квіткові малюнки. Палітра кольорів завжди в пастельних тонах. Кімната оформлена в такому стилі, безсумнівно зігріватиме своїм теплом, адже цей інтер'єр так нагадує щасливе дитинство.

 

Переваги

 

  • Різний вибір дизайну та комплектації виробів
  • Є досить компактні, що дозволяє обладнати невелику кімнату
  • Деталі, при складанні, можна міняти місцями. Це дає можливість самостійно створити інтер'єр, на свій смак
  • Низька цінова категорія, в порівнянні з іншими меблями, що безсумнівно вигідно
  • При складанні деталей не потрібна допомога професіоналів.

 

Можливі комплектації модульних меблів для спальної кімнати

 

Найчастіше до стандартного меблевого комплекту входять:

 

  • ліжко
  • тумби
  • шафа.

 

Інші доповнення залежать від вимог покупця і обраної цінової категорії і можуть включати полиці, для кріплення на стіну, невеликий стіл та інші елементи інтер'єру. Оскільки модульні меблі можна зібрати на свій розсуд, через непотрібність прибрати зайві деталі, вони стали дуже популярними. Якщо вирішили, спальні купити швидкого складання, потрібно заздалегідь визначитися, що з меблів потрібно, в яких кольорах і стилі. Так буде простіше зорієнтуватися, що заощадить час. 

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: