Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Готові спальні – дізнайтесь про їхні переваги

Спальня - це справжня оаза спокою, де ми повинні розслабитися і відпочити після стомлюючого дня. Тому варто приділити особливу увагу її облаштуванню, маючи на увазі, перш за все, забезпечення найвищого рівня комфорту. Крім того, також дуже важливо зберегти функціональність і подбати про естетичне оформлення, яке також безпосередньо впливає на самопочуття. Який спальний гарнітур вибрати?

 

Спальня Спальня Спальня

 

Комплектація готової спальні

 

Незалежно від розміру кімнати, у кожній спальні має бути кілька основних елементів. Серед них найголовніше, безумовно, зручне ліжко, тумбочки і містка шафа. Інші меблі для спальні залежать від кількості вільного місця. У просторих інтер'єрах безперечно можна розташувати куточок для туалетного столика, комод, також зону відпочинку, в якій поміститься комфортне крісло або маленький диван.

 

Готові спальні – дізнайтесь про їхні переваги

 

Вибрати меблі для спальні не так просто, особливо коли ми знайомимося з різними колекціями. Великий вибір матеріалів, кольорів і малюнків може викликати запаморочення, тому може виникнути безліч проблем при покупці. Саме тому радимо обирати готові спальні. Меблі з одного набору відповідають один одному за формою, кольором, малюнком і матеріалом, завдяки чому це створює цілісну та гармонійну композицію. Вибір менших та більших комплектів дозволяє комплексно облаштувати кожну спальню. Ви можете вибрати комплектну основу, наприклад, ліжко з тумбочками, або доповнити комплект додатковими елементами, такими як книжкові шафи, комоди, шафи або настінні полиці.

Комплекти меблів для спальні позбавляють проблеми узгодження окремих елементів, що в свою чергу може внести візуальний хаос в інтер'єр. Комод може поєднуватися з ліжком, але не з тумбочками, і навпаки, обране узголів'я може не відповідати кольору або стилю обраної шафи. Тому, як бачите, спальні гарнітури — відмінна пропозиція для людей, які хочуть за будь-яку ціну домогтися однаковості декору, не шукаючи меблі різних виробників.

 

Спальні гарнітури у будь-якому стилі

 

Кожен з нас має свій стиль. Хтось вибирає вічну класику, яка ніколи не вийде з моди, а хтось безперечно віддає перевагу сучасним аранжуванням. Які комплекти можна вибрати для певного стилю? Нижче ви знайдете кілька порад, якими варто скористатися.

 

  • Сучасний стиль - у цьому випадку найкраще підійдуть сучасні меблі з гладкими фасадами в приглушених та нейтральних тонах.
  • Класичний стиль - у спальню, оформлену в традиційному стилі, варто вибирати дерев'яні спальні гарнітури, що відрізняються теплими тонами. Завдяки їм ви легко створите затишний інтер'єр, де відпочинок буде приносити справжнє задоволення.
  • Стиль лофт - цей декор є відсиланням до занедбаних фабрик, через що стіни часто робляться з цегли або сирого бетону. На їх фоні чудово виглядатимуть меблі з металевими елементами та великою кількістю скла. У цьому випадку варто робити ставку на спальні гарнітури з дерева теплого відтінку, уникаючи світлих тонів і вибираючи замість них темніші.
  • Гламурний стиль – це оформлення, яке відрізняється розкішшю та ексклюзивністю. Тому декор повинен включати шафи або комоди з великою кількістю дзеркал та декоративними золотими чи срібними ручками. Варто вибрати стьобане узголів'я, що відноситься до королівського ліжка.
  • Сільський стиль – у декорі має переважати дерево нейтрального кольору, яке добре поєднується з іншими відтінками. Теплі кольори та квіткові мотиви – ось що відрізняє цей тип аранжування.
  • Скандинавський стиль – це дуже популярні аранжування, легкі та візуально впорядковані. Тут панує порядок і гармонія, саме тому обрані комплекти меблів для спальні повинні виділятися цими рисами. Варто зупинити свій вибір на мінімалістичних однотонних яскравих кольорах, встановлених на струнких дерев'яних ніжках.

 

Просторі інтер'єри спалень – як оформити?

 

Просторі інтер'єри спалень дають набагато більше можливостей для облаштування і, отже, свободи в організації інтер'єру. Вибираючи комплекти меблів для спальні, можна зупинити свій вибір на тих, які містять найбільше елементів, адже гарним рішенням буде заповнити простір і таким чином зберегти вищий рівень функціональності в даному інтер'єрі. Кімнату можна оптично поділити на зони.

У першій зоні розслаблення та відпочинку відмінно підійде велике ліжко, яке забезпечить комфорт та зручність під час сну. Також варто використовувати тумбочки з обох боків, що забезпечують легкий доступ до читання, смартфону або будильнику. Наступну зону повинні створити меблі для зберігання одягу, де також можна не обмежувати себе. Ви можете використовувати одну або кілька шаф, комодів та полиць – чим більше місця для зберігання, тим краще.

У просторій спальні також можна використовувати набір меблів з тієї ж колекції, що й інші, щоб оформити куточок із туалетним столиком, який відмінно підійде для макіяжу та щоденного догляду. У великих кімнатах також може бути місце для невеликого крісла, яке дозволить розслабитися вдень і навіть подрімати у зручній позі.

 

Спальні гарнітури – на що звернути увагу під час вибору?

 

Перш ніж готові спальні купити, варто звернути увагу на якість. Окремі елементи повинні бути виготовлені з якісних матеріалів, які будуть міцними, довговічними і стійкими до пошкоджень. Крім того, важлива ретельна обробка, зручність використання та відповідний стиль, що дозволить оформити інтер'єр спальні цілісно та гармонійно. Давайте пам'ятати, що ми купуємо меблі для спальні з розрахунком на довгострокову інвестицію, тому всі перелічені вище питання такі важливі, і зокрема адаптація набору до індивідуальних потреб і очікувань. Ми переконані, що використання наших порад зробить ідеальну спальню не лише сферою ваших мрій.

 

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: