Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Оригінальні готові спальні комплекти

Спальня - це кімната для відпочинку та сну, яку хочеться зробити затишною, стильною та комфортною. Готові спальні комплекти допоможуть створити зручність та комфорт у спальній кімнаті. Завдяки різноманітності відтінків, матеріалів, сучасні гарнітури представлені різноманітними кольорами, моделями, варіантами на вибір покупців. У комплект меблів входять:

 

  • двоспальне ліжко;
  • комод;
  • тумби;
  • шафа.

 

Спальни Спальни Спальни

 

Меблі для спальні відрізняються дизайном, якістю. Конструкції мають виготовляютися з екологічно чистих матеріалів, не виділяють шкідливих, токсичних речовин.

 

Ексклюзивні меблі

 

Предмети меблів, які входять у готовий комплект можна розставити відповідно до розмірів кімнати, смаків та уподобань. Конструкції гармонійно впишуться в навколишнє оточення, доповнюють одна одну. Елементи складають єдину композицію, створюють атмосферу затишку та тепла, допоможуть створити елегантний стиль у приміщенні. Оздоблення меблів відіграє велику роль у створенні теплої атмосфери. Конструкції, виготовлені з дерева з карнизами, декоративним оздобленням на дверях, допомагають створити в приміщеннях вишуканий стиль. Також можна купити інші меблі з дерева під відтінок до основного набору. Для тих, що цінує практичність, стильний дизайн в інтер'єрі підійдуть гарнітури економ-класу. Конструкції мають естетичний вигляд.

 

Спальні гарнітури

 

Спальна кімната має бути оформлена в теплих, спокійних тонах. Предмети повинні гармонійно поєднуватись з дизайном інтер'єру в будь-якому стилі. Конструкції виконані у романтичному, класичному стилі, у стилі лофт, кантрі. При виборі гарнітура слід звернути увагу на дизайн, якість матраца ліжка, матеріал виготовлення. Для виготовлення конструкцій використовують масив натурального дерева, плити МДФ, якісна фурнітура, комбінації з даних матеріалів. Оптимальним вибором є МДФ, що поєднує практичність, відмінну якість. Матеріал є стійким до дій вологи, деформацій. Вироби з натурального дерева мають естетичний вигляд, практичні, довговічні у використанні.

При виборі меблів для спальної кімнати слід звернути увагу на функціональність та практичність. Вибираючи предмети, слід дотримуватись певних правил. Конструкції світлих тонів допомагають візуально збільшити місце приміщення, сприяють розслабленню. Шафи із дзеркалами додають більше світла, легкості. Меблевий комплект має складатися із необхідних елементів. Предмети мають бути компактними та функціональними. Ліжко повинне бути зручним і комфортним, може бути з м'яким, дерев'яним узголів'ям, з висувними ящиками, які призначені для зберігання білизни, приладдя. Шафа з дзеркалом має бути місткою. Туалетний столик – стильний атрибут із дзеркалом, у якому зручно зберігати косметику, предмети. На сайті представлені комплекти різних відтінків, різного дизайну. У каталозі інтернет-магазину ви зможете купити спальні оригінального дизайну за прийнятною ціною.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: