Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Шафа-купе - вибір для малогабаритної квартири

Сучасні малогабаритні квартири потребують економного внутрішнього планування. Меблі повинні не тільки гармонійно вписуватися в дизайн приміщення, але й компактно там розміщуватись. Одним із самих об'ємних видів меблів є шафа для одягу. Щоб розширити простір квартири, виробниками була розроблена шафа-купе елегантна і не надто громіздка.

 

Шкафы купе Шкафы купе Шкафы купе

 

Які бувають шафи-купе?

 

При виборі такої шафи потрібно орієнтуватися на особливості квартири. Гардеробні системи даного типу випускаються різної форми:

 

  • Корпусні. Класична модель з розсувними дверцятами. Можна переставляти з місця на місце, демонтувати, перевозити та знову збирати. Займає більше корисного простору, аніж інші зразки.
  • Вбудовані. Купуючи такі меблі, ви не тільки збільшите квартиру приміщення, але і заощадите на матеріалах. Бічні та задні стінки в цих конструкціях служать стіни кімнати.
  • Кутові. Відмінно підходять для розташування у незадіяних кутах житлового приміщення. Незважаючи на складність складання, користуються великою популярністю у власників квартир та приватних будинків.
  • Модульні. Мають велику різноманітність дизайнерських рішень. Автономні модулі можуть доповнюватись різними допоміжними аксесуарами: полицями, антресолями, козирками тощо.
  • Радіусні. Є конструкцією напівкруглої форми або у вигляді хвилі. Зазвичай виготовляються на замовлення.

 

Виробники меблевої продукції випускають цікаві та оригінальні варіанти шаф-купе на будь-який смак.

 

Переваги і недоліки

 

Розсувні шафи-купе давно мають велику популярність. Основними відмінними параметрами виробу є такі фактори:

 

  • універсальність вбиральні системи дозволяє змонтувати її в будь-якому місці. Сучасні моделі чудово гармонують з різними інтер'єрами;
  • багатозадачність та місткість меблів дають можливість зберігати там практично все: одяг, взуття, книги, побутову техніку, спортивний інвентар тощо;
  • значна економія корисного простору в квартирі завдяки розсувним стулкам та оригінальній конфігурації. Ідеальне придбання для невеликої житлоплощі;
  • планування внутрішнього простору шафи проводиться на власний розсуд власника. Немає жодних обмежень щодо розташування та кількості полиць, перекладин, ящиків та інших аксесуарів;
  • широкий діапазон дизайн-проектів дозволить втілити у життя будь-яку задумку.

 

До недоліків можна віднести обмежений доступ до речей, що зберігаються в шафі. Половина гардеробу завжди буде перекрита в той чи інший бік.

 

Правила вибору шафи-купе

 

При придбанні вбиральні системи необхідно керуватися не лише зовнішнім виглядом та ціновою лінійкою виробу. Варто звернути увагу на матеріал виготовлення, його екологічну чистоту, міцність та довговічність.

Не варто заощаджувати на якості. Хороша шафа-купе ціна якої іноді висока, прослужить значно довше, ніж дешева модель. В результаті власник все одно залишається в плюсі, незважаючи на дорожнечу, що здається.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: