Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Готові кухонні гарнітури для квартир та приватних будинків

Кухня у житловому приміщенні займає особливе місце. Кухня це не лише робоча зона для приготування їжі. Вона є осередком домашнього затишку та благополуччя. Вибрати гарні кухонні меблі – непросте завдання. Тут необхідно враховувати розміри та планування приміщення, наявність тієї чи іншої побутової техніки, підведення гарячої та холодної води.

 

Кухня Кухня Кухня

 

Вибираємо кухонне планування

 

На ринку меблевої продукції сьогодні можна зустріти різні кухонні гарнітури під будь-який інтер'єр. Вони нададуть житловому приміщенню оригінальність та привабливість, забезпечать комфортну робочу зону.

Залежно від площі приміщення та особливостей інтер'єру замислюємо кухонне планування. Існує кілька типових варіантів:

 

  • L-подібний. Класичний гарнітур, що ідеально підходить для приміщення квадратної форми. Задіюється кутовий простір і створюється компактна ділянка приготування їжі.
  • П-подібний. Добре підходить для великогабаритних приміщень прямокутного або квадратного типу. Дозволяє розміщувати велику кількість кухонного обладнання та техніки.
  • Лінійний. Буде корисним для вузьких кухонь. Передбачає розміщення вбудованої техніки, мийного та варильного обладнання, висувних систем, навісних продуктових шаф для збільшення робочої зони.
  • Дворядний. Передбачає оптимальне використання витягнутого простору. Необхідно залишити досить широкий прохід між рядами і наскільки можна спланувати обіднє місце.
  • Острівний. Призначений для великих площ. Класичний зразок: на середині приміщення обладнується стіл із варильною плитою або мийкою, кілька кухонних модулів.

 

Кожен власник квартири чи приватного будинку сам вирішує, який тип планування вибрати. Якщо виникли сумніви у власних силах, то краще звернутися до професійного дизайнера. Він ретельно розробить дизайн-проект у 3D форматі, допоможе визначитися з варіантом планування, гарнітуром та обладнанням.

 

Переваги і недоліки

 

Готову кухню вигідно купувати з кількох основних причин:

 

  • Зручність та раціональність. Більшість гарнітурів розроблено під типову квартиру. Комплекти спроектовані максимально ефективно. Продумана буквально кожна дрібниця. Кухонний набір забезпечує власнику комфортну робочу зону.
  • Широкий вибір товару. Заводи-виробники випускають багато різноманітних комплектів на будь-який смак. Завдяки використанню автоматизованого виробництва ринку потрапляють відносно недорогі вироби.
  • Доступність товару. У будь-якому меблевому магазині споживач зможе вибрати комплект, що сподобався йому, оплатити і отримати через короткий проміжок часу. Замовлення щодо індивідуальних проектів виконуються досить довго.

 

До недоліків типового гарнітура можна віднести неможливість заміни одного з модулів на інші меблі. Порушиться загальна композиція кухні.

Деякі споживачі вважають, що готові комплекти – це втрата індивідуальності. Тому вони воліють замовляти меблі за спеціальним проектом. Але це оманливе враження. Асортимент готових кухонь досить широкий та різноманітний, щоб реалізувати будь-які мрії.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: