Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Переваги модульних меблів для кухні

Робота з кухонним простором потребує уваги до дрібниць. Стильна комфортна обстановка створюється за дотримання єдності: кожна деталь повинна бути на своєму місці естетично та функціонально. Не потрібно нагромаджувати стіни та ділити приміщення на дрібні ділянки, при цьому важливо зонувати простір. Слід комфортно облаштувати закуток для приготування їжі та організувати простір для відпочинку. Щоб обладнати приміщення максимально красиво та комфортно, варто купити кухню у готовому варіанті. Великий вибір моделей дозволяє знайти відповідний гарнітур, який ідеально впишеться в інтер'єр.

 

Кухня Кухня Кухня

 

Як вибрати дизайн майбутньої кухні

 

При плануванні кухонного приміщення слід враховувати безліч факторів від планування і габаритів до кількості членів сім'ї. Важливо визначити призначення кухні. Це може бути простір, який планується використовувати виключно для приготування їжі. У цьому випадку варто віддати перевагу мінімалістичній конструкції та приділити увагу технічному оснащенню. Найчастіше зустрічається варіант, при якому кухня виконує функції їдальні або навіть вітальні. У такому разі необхідно обладнати обідню зону. Меблі повинні бути максимально комфортними. Гарнітур  комплектується додатковими елементами.

Важливий момент – правильний вибір палітри кольорів. Відтінок фасадів можна вибрати у тон стін або зупинитися на контрастному рішенні. Слід зупинитися на одній із колірних схем. Це може бути тепла чи холодна композиція. Тепла база створюється кольорами:

 

  • Медовий.
  • Шампань.
  • Крем брюле.
  • Капучіно.
  • Молочні.

 

Для створення повітряного та світлого дизайну можна використовувати комбо з цих відтінків. Доповнити нейтральну базу можна деталями насичених кольорів. Холодну основу формують блакитний, синій відтінки. Вони ефектно доповнюються іншими "водними" тонами: колір грозової хмари, волошковий, морської хвилі, бірюзовий. Поціновувачам темної палітри варто подумати про те, чи готові вони приділяти підвищену увагу прибиранню. На чорній, темно-сірій, фіолетовій та коричневій поверхні навіть мінімальні забруднення впадають у вічі.

 

Особливості комплектації

 

Готове рішення дозволяє наочно оцінити композицію та визначити її доречність в інтер'єрі. Елементи легко додавати та змінювати з урахуванням індивідуальних потреб замовника. На сайті можна ознайомитись з кожною моделлю візуально. У каталозі є опис комплекту: колірне оформлення, матеріал каркасу, комплектуючі, габарити ящиків, тип складання.

Готова кухня - це не тільки зручне рішення, що дозволяє організувати простір у єдиному стилі. Кожна модель є гнучкою композицією. Є можливість комбінувати, доповнювати елементи, пограти з розмірами. Допускаються варіанти оформлення, вибір фурнітури. Модульні меблі компактні, ергономічні. Вони дозволяють втілити будь-які дизайнерські фантазії та облаштувати приміщення максимально ефективно. Серед представлених моделей легко знайти меблеву композицію для оформлення простору у класичному чи сучасному стилі, напрямках прованс, лофт, модерн.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: