Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Кухня, яку можна створити самостійно

Кухня, є обличчям кожної господині та місцем, де вона проводить більшу частину свого часу. Тому дуже важливо, щоб це місце тішило око і приносило комфорт та задоволення. При облаштуванні даної кімнати, насамперед кожен визначається з необхідними меблями, якого розміру вони будуть, у якому стилі виконані, місце розташування і т.д. Але все ж таки основними вимогами залишаються якість і практичність. Саме таким вимогам відповідають готові кухні. Вони надійні та довговічні, а також мають відносно низьку вартість, порівняно з кухонними меблями, виконаними на замовлення.

 

Кухні Кухні Кухні

 

Стилі кухонних меблів

 

Звичайно ж в першу чергу варто орієнтуватися на ваші уподобання, але не зайвим буде ознайомитися з усіма стилями, можливо сподобається і інший варіант. На даний момент виділяють три основні стилі, для виготовлення корпусів та додаткових деталей, готових кухонних меблів.

 

  • Класичного стилю кухня залишається завжди затребуваною та актуальною, протягом багатьох років. Основна її відмінність від інших полягає в симетрії, тобто в правильних формах, що надає певної суворості дизайну. Нічого зайвого, лише необхідні компоненти.
  • Прованський стиль. Меблі в такому стилі завжди виконуються в теплих тонах, одного або кількох кольорів, часто мають гарні декоровані скляні елементи.
  • А ось модерн підійде не кожному. Ця кухня буде яскравою, зухвалих кольорів, мати плавні, але в той же час грубі елементи.

 

Різновид зовнішнього оздоблення кухні

 

Кухня може бути представлена в декількох варіантах завдяки тому, що виконані елементи меблів з матеріалу, на який можна здійснювати різні покриття і кріпити додаткові елементи. Кухні можуть бути:

 

  • з ламінованим покриттям, глянсовою або матовою.
  • застосовується фарбування окремих або всіх елементів, в різних кольорах
  • можуть бути різні вставки, такі як: скло, пластик, панелі
  • є спеціалізоване покриття, яке використовується для виготовлення частин кухонних меблів, називається soft-touch. Завдяки йому, поверхня набуває матового кольору і стає стійкою до ударів різної сили.
  • також є дуже популярне покриття, яке надає "старіння" окремим елементам. Після нанесення зовнішній вигляд нагадує меблі минулих століть і надає вишуканості дизайну.

 

Переваги

 

Купити готову кухню можна різного кольору, форми та розміру. На ринку є широкий вибір на будь-який смак.

 

  • Готові кухні значно заощадять час. Для них не потрібна якась складна установка.
  • Мають масове виробництво, що говорить про оптові закупівлі матеріалу, а відповідно ціна на таку кухню буде відчутно нижчою, ніж на кухонні меблі на замовлення.
  • Дозволяє кожному покупцеві зібрати кухню своєї мрії, на свій смак за готовими деталями.
  • Хотілося б ще відзначити якість цих меблів. Всі деталі, що йдуть у комплекті, мають гарну якість, а основний матеріал виготовлення перевірений вже не одним користувачем.

 

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: