Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Критерії вибору готової спальні

Як показує статистика, в міських умовах сучасні спальні комплектуються переважно вже готовими меблевими гарнітурами. Купівля таких меблів має безліч переваг, серед яких: швидке отримання товару, можливість ретельного розгляду та тестування, а також повна відповідність реальній вартості вказаної на товарі ціні. Однак, при цьому необхідно враховувати досить великий перелік критеріїв вибору.

 

Спальні Спальні Спальні

 

Комплектація модульної спальні

 

Залежно від виробника та запропонованої ним комплектації набір меблів для спальні може включати такі елементи:

 

  • Ліжко є обов'язковим предметом для будь-якого гарнітура. Залежно від моделі може мати узголів'я, що призводить до необхідності його розміщення у центрі приміщення. Може розміщуватися біля бічної стіни або в кутку. Це дозволяє раціонально використати корисну площу невеликого приміщення;
  • Меблеві стінки - це набір шаф, які можуть кріпитися один до одного гвинтовими з'єднаннями. Предмети меблювання можуть становити як симетричний, так і асиметричний набір, а також бути прямими або кутовими. Використовується для зберігання постільної білизни, предметів гардеробу, текстилю тощо. Двері можуть бути як розсувні, так і розстібні. Меблеві стінки з розсувними дверцятами доцільно купувати для приміщень великої площі, що дозволяє заощадити корисний простір перед шафою і уможливити його встановлення навіть у сильно обмеженому по площі приміщенні.

 

Додаткові предмети меблювання для спальні - до таких виробів входять:

 

  • Косметичні столики;
  • Дзеркала;
  • Комоди для постільної білизни;
  • Пуфи і т.п.

 

ВАЖЛИВО! Модульна спальня дозволяє змінювати елементи набору в залежності від особистих уподобань, стилю оформлення приміщення та фінансових можливостей.

 

Переваги придбання готової модульної спальні

 

Модульна спальня, купити яку ви зможете на нашому сайті, може бути придбана як у вигляді повного гарнітура, так і частинами. Другий варіант дає масу додаткових переваг, серед яких покупці як найбільш значущі варіанти виділяють наступні:

 

  • Можливість отримання комплектації достатньої для використання у малогабаритних приміщеннях;
  • Забезпечується швидке легке перепланування – як правило, модулі мають невелику вагу та їх можна відкріпити один від одного;
  • Функціональність та ергономічність - набуваючи тільки необхідних модулів для спальні можна створити найбільш комфортну атмосферу для проживання. Не перевантажуючи приміщення зайвими меблями, але забезпечуючи себе необхідним корисним об'ємом для зберігання речей.

 

Слід зазначити, що на сайті компанії можна знайти безліч варіантів модульних спалень. Практично всі є на складі, тому можуть бути оперативно надані покупцю. Вони відрізняються за технічним виконанням, габаритними розмірами, формою та іншими особливостями дизайну, що дозволяє підібрати серед усього асортименту оптимальну модель, яка гармонійно впишеться в інтер'єр приміщення.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: