Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Готова кухня - як спосіб полегшення вибору серця всього будинку

Особливе місце для кожної людини – це кухня. На ній готують та вживають їжу, спілкуються, відпочивають. Тому вибір меблевого гарнітура дуже важливий. Від того, наскільки зручний і гарний буде меблевий гарнітур, залежить настрій всієї родини надовго.

 

Кухні Кухні Кухні

 

Стилі кухонних гарнітурів

 

  • класичний стиль. Кухні в подібному стилі відрізняються від інших багатою обробкою, натуральними матеріалами та невеликою кількістю декору. Це добрий варіант для просторих приміщень. Класичні кольори: світле та темне дерево. Фасади найчастіше доповнені вітражами та матовим склом з малюнком.
  • модерн. Відмінна риса цього стилю - продуманість всіх деталей, висока функціональність та ергономічність. Кухонний гарнітур у стилі "модерн" має прямі лінії, пластикові фасади, поверхні зі скла та металу. Кольори меблів або однотонні або двоколірні (чорно-білі, жовто-сірі, біло-червоні). Виглядає такий варіант дуже стильно і сучасно.
  • прованс. У даному стилі використовуються вінтажні або спеціально зістарені меблі з натуральних матеріалів. Популярні кольори: білий, лавандовий, салатовий.
  • хай тек. Сучасний стиль, в якому є обмежений набір необхідних меблів. Така кухня функціональна та сучасна. Часто замість обіднього столу встановлюють барну стійку і додають багато дрібної та великої побутової техніки.

 

Плюси готової кухні

 

Готовий гарнітур має низку переваг перед модульними конструкціями. Вони полягають у наступному:

 

  • практичність. Готових комплектів дуже багато, є кутові варіанти та звичайні. На відміну від модульних, не буде зайвих елементів.
  • ціна. Готові комплекти коштують недорого, завжди можна скористатися акціями та спецпропозиціями. Їх можна купити для орендованого житла або дачі. Багато варіантів доступні для молодої сім'ї та для пенсіонерів.
  • великий вибір. Виготовляються всілякі моделі та варіанти на будь-який смак та гаманець. Матові, глянсові, фасади з деревини та покриті плівкою ПВХ. Можна замовити звичайні меблі, а можна з декоративними вставками та склом. Також гарнітури виконані у різних колірних варіантах: від класичного до ультрасучасного.

 

Недоліки готової кухні

 

Неможливо замінити та прибрати шафи або полиці із загальної композиції. Тому до вибору готового гарнітура потрібно підійти з усією серйозністю та правильно розрахувати розміри.

Купити кухню можна в будь-якому магазині меблів чи інтернет-магазині. Компанія на своєму офіційному сайті пропонує величезну кількість доступних варіантів готових гарнітурів. Від найменших розмірів до великих кутових варіантів у різних стилях. Ціна дуже приваблива. Колірна гама готових меблів різна, як і конфігурація. Кожна людина зможе підібрати собі меблі за смаком та гаманцем. Готові варіанти - це стильно та сучасно. Вони чудово впишуться як у "хрущовку", так і у величезний будинок, оснащений всілякою технікою.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: