Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Готові спальні - меблі майбутнього

Спальний гарнітур – це простий спосіб оформити кімнату зі смаком та без численних вимірів. Вам не доведеться довго підбирати відповідні предмети: до нього входять готові шафи, тумби, ліжка та туалетні столики. Такий варіант створений для тих, хто мріє про створення привабливого інтер'єру та затишної обстановки в будинку з мінімальними витратами часу. Визначтеся з відданим дизайном і задумайтеся над покупкою якнайшвидше: пропозиція актуальна, як ніколи.

 

Переваги

 

  • Великий асортимент наборів. У вас є можливість придбати як сучасні, так і класичні меблі для спальні. Сотні комбінацій у різній стилістиці дозволяють підібрати ідеальний набір для будь-якого дизайну;
  • Економія на доставці;
  • Гармонійний дизайн;
  • Ергономіка та практичність;
  • Наявність всіх необхідних предметів у типовому компонуванні.

 

Як вибрати спальний гарнітур

 

При покупці типового набору важливо проаналізувати розміри вашого приміщення, взяти до уваги весь вільний простір. У кожен комплект входять ліжка, тумби та інші меблі різних розмірів: варто підібрати саме той, де всі комплектуючі відповідають кількості простору у вашій кімнаті. Пам'ятайте, що навіть у невеликій спальні можна сміливо вмістити все необхідне.

 

Меблі для спальні Меблі для спальні Меблі для спальні

 

Якщо ви не плануєте використовувати, наприклад, крісла або шафа-купе — можна від цього відмовитися, вибравши відповідний комплект, де є лише необхідні вам меблі. Замість них набір можуть входити крісла, стільці або інші складові.

Особливу увагу варто приділити матеріалу. Є безліч комбінацій, виготовлених із ДСП та МДФ — вони відрізняються декоративними властивостями, підвищеною практичністю та надійністю, а також відносяться до бюджетних варіантів. Якщо ви плануєте придбати більш дорогий гарнітур, сміливо придивляйтеся до меблів з натурального масиву – природне дерево відоме своєю довговічністю та вишуканим зовнішнім виглядом. На щастя, на ринку представлені сотні варіантів у будь-яких цінових категоріях.

 

Чи можна вносити зміни?

 

Зміна складу на розсуд покупця — можливо, проте клієнту доведеться узгодити всі зміни з постачальником. Деякі покупці хочуть замінити один із предметів у компонуванні на той, що необхідний їм більше, або змінити основу ліжка на ортопедичне.

Рішення залежить від функціоналу наявних у наборі меблів. Подібна послуга надається досить рідко, є безліч меблевих магазинів, які готові йти назустріч клієнту.

 

Комплектація

 

Набір може бути 10, 5 або 3 предметів. Будь-які готові спальні можна купити за низькою ціною, якщо вибрати комплект з мінімальною кількістю предметів, виготовлених з бюджетного матеріалу.

Найчастіше в комплект входить ліжко, тумбочки і шафа для речей. У розширених варіаціях до нього також належать туалетні столики і комоди. Набагато рідше можна зустріти набори, до яких входять пуфи, крісла, стільці.

Варто придивитися до різних виробників меблів, проаналізувавши пропозиції від національних та зарубіжних брендів. Ви знайдете сотні лінійок у різних кольорах і стилістичних рішеннях: комбінація предметів та їх кількість значно варіюватиметься.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: