Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Готова вітальня: пережиток минулого чи сучасний тренд?

Готові вітальні є зручним та стильним рішенням для будь-якого будинку. Помилково припускати, що меблі у форматі стінок асоціюватимуться зі старими бабусиним сервантом, адже сучасна фурнітура лаконічно вписується в дизайн кімнати. Можна з упевненістю сказати, що завдяки однорідності матеріалів створюється правильний візуальний баланс приміщення. Все більше людей воліють купити стінку у вітальню, а не різношерсті меблі саме через зручність і впевненість у зовнішньому вигляді. У цій статті розповімо про особливості такого рішення.

 

Модульні меблі для вітальні Модульні меблі для вітальні Модульні меблі для вітальні

 

Переваги.

 

Головна перевага гірок, крім краси, звичайно, є зручність використання. Більше немає потреби шукати меблі окремо і переживати щодо їх сполучуваності. Все знаходиться в одному місці. Залежно від конкретного варіанту фурнітури, стінка може вміщати:

 

  • Місце під плазмовий телевізор
  • Вітрини
  • Полиці
  • Шафи
  • Ящики

 

Багато виробників поєднують всі рішення разом, покупцеві лише залишається вибрати відповідний варіант. Наш інтернет-магазин має великий асортимент гірок для вітальні на будь-який смак та колір.

 

Стилі.

Щоб зробити найбільш вдалу покупку, необхідно підібрати стиль готової вітальні.

 

Скандинавський стиль.

 

Це сучасне рішення відрізняється великою кількістю дерев'яних компонентів, однотонними світлими кольорами та мінімалістичністю виконання. Такий стиль можна назвати універсальним, оскільки він не вимагатиме до себе багато уваги.

 

Класичний стиль.

 

Подібний стиль відрізняється темними, кавово-шоколадними відтінками. На натуральне дерево часто нанесено хитромудре гравіювання. Подібний варіант підійде для великих квартир або будинків, але в маленькій однокімнатній квартирі зі звичайним ремонтом буде виглядати надто помпезно.

 

Модерн та сучасний стиль.

 

Цими збірними термінами можна охарактеризувати більшу частину квартир у новобудовах або житлах, що уникли долі євроремонту. Сучасна квартира має бути просторою, (навіть якщо у вас у розпорядженні всього 30 метрів) тому вбудовувані меблі можна назвати найоптимальнішим варіантом для візуально збільшення простору. Стиль відрізняється відсутністю непотрібного декору, спокійною гамою кольорів.

 

Як вибрати?

 

Для того, щоб модульні меблі для вітальні приносили виключно позитивні емоції, необхідно відповідально поставитися до їх вибору. Дамо кілька порад, які точно полегшать вам життя:

 

  • Не перевантажуйте. Якщо ви розумієте, що більшість полиць і відкритих вітрин буде порожнім, то краще вибрати простіший варіант.
  • Враховуйте розміри покупки. Меблі, які займають більше 80% стіни, будуть обтяжувати житло. Найбільш виграшно буде виглядати стінка, яка приблизно вдвічі коротша за саму кімнату.
  • Колірні рішення. У переважну більшість дизайнів підійдуть світлі та постільні тони. Колір натурального дерева також можна назвати кращим. Ці рішення створять атмосферу відпочинку та спокою. Похмурі темні або яскраві кольори, що кричать, у свою чергу, можуть дратувати нервову систему.

 

Підбивши підсумки можна сміливо сказати, що модульні меблі для вітальні є практичним і візуально приємним рішенням. Головне - правильно вибрати майбутню покупку, брати до уваги особливості кімнати та інтер'єру.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: