Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Готові рішення для вітальні

Великий асортимент меблів дозволяє облаштувати вітальню оригінально та на будь-який смак. За рахунок різноманіття кольорів, моделей та форм легко виявити індивідуальність та створити в кімнаті неповторний стиль. Можна купити стінку у вітальню у готовому варіанті або складати композицію з окремих елементів – модулів. Сучасні стінки-гірки відрізняються від конструкцій минулого. Вони більш компактні та функціональні. Зовнішня естетика сучасних моделей робить їх доречними у будь-якому інтер'єрі.

 

Модульні меблі для вітальні Модульні меблі для вітальні Модульні меблі для вітальні

 

Переваги стінки-гірки

 

Шафа-гірка - це модульна конструкція. Елементи стіни – окремі блоки. Їх  можна замінювати, комбінувати, доповнювати. Варіативність дизайнерського оформлення дозволяє створювати стильні інтер'єри на основі готових віталень. Переваги сучасних стінок-гірок:

 

  • Зовнішня естетика.
  • Можливість вибору кольору, матеріалу, форми, габаритів.
  • Практичність.
  • Поєднання компактності та місткості.
  • Доступна ціна. Різноманітність моделей від різних виробників дозволяє знайти рішення на будь-який бюджет.
  • Сучасні конструкції міцні. Простота складання дозволяє обійтися власними силами під час монтажу.

 

Види стінок

 

З урахуванням конфігурації виділяють традиційні стінки, що займають велику поверхню стіни. Вони місткі, зручні. Вітальня, укомплектована такими меблями, виглядає по-домашньому затишно. Основний недолік традиційної моделі - неможливість змінювати та доповнювати композицію. Це стабільний гарнітур, що не допускає варіативності компонування.

Міні-гірки використовують у невеликих приміщеннях. Це компактні конструкції з мінімум шаф і тумб. Кімната не захаращується, при цьому меблі дозволяють зберігати велику кількість речей. Можна передбачити місце під електронну техніку, полиці під вишукані дрібниці, які не потрібно ховати від очей. При замовленні міні-гірки враховуються висота, ширина полиць, глибина ящиків, наявність висувних конструкцій, наповнення пеналів, кількість секцій у комоді.

Сучасне рішення – модульна стінка. Блоки можна змінювати на власний розсуд. Якщо виникла потреба у зберіганні додаткових речей, легко замовити нові елементи, які впишуться у початкову композицію. Такий гарнітур виконується в єдиному стилі з дотриманням композиції кольорів. Інтернет-магазин "РУМАК" пропонує великий вибір позицій. Доступні готові рішення - стильні гарнітури на будь-який смак у різних колірних варіаціях: ніжний горіх, делікатний ясен шимо, вишуканий сонома або благородний венге.

 

Особливості вибору

 

Модульні комплекси зручні та практичні. Якщо при виборі були правильно розраховані габарити та враховано планування, готова конструкція стане успішним придбанням. Слід заздалегідь продумати не лише зовнішній дизайн, а й функціональність ящиків та полиць. Потрібно визначити, скільки потрібно нижніх тумб, підвісних шаф, розміри полиць.

Модульні меблі для вітальні – це оптимальний вибір сучасних, мобільних людей. Потреби змінюються з часом. Вирішення нових завдань за допомогою меблів легко досягається заміною модулів, придбанням нових блоків.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: