Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Вибір ліжка для дому

Вибір ліжка – важливий момент для вибору обстановки спальні. Фізіологічний комфорт людини залежить від якості сну. Широкий асортимент дозволяє вибрати потрібну модель з дерева або металу. Щоб купити ліжко, яке буде не тільки зручним, але й гармонійно впишеться в інтер'єр, варто розглянути переваги та недоліки різних конструкцій.

 

Ліжко Ліжко Ліжко

 

Основні різновиди

 

Вибір моделі залежить від індивідуальних уподобань власника. Доступні жорсткі та м'які конструкції. Жорстке ліжко є каркасом без наповнювача та обшивки. У м'яких конструкціях присутня оббивка на узголів'ї та корпусі. Моделі відрізняються наявністю покриття з наповнювача.

М'яке ліжко може бути оснащене підйомним механізмом. У внутрішньому просторі таких моделей зручно зберігати речі. Вони допомагають раціонально використовувати простір, прості в експлуатації, виглядають стильно та сучасно.

Доступні односпальні, півтораспальні та двоспальні конструкції. Вони відрізняються шириною. Ліжко, розраховане на два спальних місця, зустрічається у двоярусному виконанні. Такий варіант – оптимальне рішення для дитячої чи малогабаритної квартири. Ліжка на обох ярусах можуть бути однаковими. Зустрічаються моделі, де нижній поверх є диван, письмовий стіл, дитячий куточок. Зручність, економічність, практичність – причини, через які двоярусні конструкції часто зустрічаються в сучасних інтер'єрах.

 

Дерев'яні ліжка

 

При виборі зазвичай виникає питання – якому матеріалу віддати перевагу. Дорого та ефектно виглядають ліжка з натуральної деревини. Переваги дерев'яних моделей:

 

  • Довговічність.
  • Висока естетика натурального дерева.
  • Візуальне відчуття тепла та затишку.
  • Екологічність.

 

Ліжка з масиву коштують недешево. Бюджетна альтернатива натуральному дереву – меблевий щит. Замість цільної деревини використовуються зрощені між собою бруски. Їх підганяють за розміром, шліфують. За візуальними характеристиками та практичністю вироби з меблевого щита нічим не відрізняються від звичайних дерев'яних, але вартість їх значно нижча.

Економічне рішення – ліжко з ЛДСП та МДФ. Основою таких матеріалів є подрібнені відходи деревообробної промисловості. Термін служби таких виробів зазвичай нижчий.

 

Металеві ліжка

 

Основна перевага конструкцій із металу – висока міцність. Доступні повністю металеві ліжка або моделі, в яких метал поєднується з іншими матеріалами, наприклад, деревиною. Основні плюси такого вибору:

 

  • Варіативність моделей. Доступний великий вибір металевих ліжок на будь-який смак та бюджет.
  • Стійкість до зовнішніх факторів. Коливання температур, механічні дії не впливають на зовнішній вигляд та функціональність конструкції.
  • Оперативність виготовлення під час виробництва на замовлення.
  • Простота догляду.
  • Металу не страшні шкідливі комахи, гризуни та грибок.

 

Ліжка з міцних сплавів можуть слугувати кільком поколінням. Інтернет-магазин "РУМАК" пропонує великий вибір моделей. Вартість виробу залежить від складності виконання. Це може бути недороге ліжко на металевому каркасі без складного декору або модель з елементами кування. Стильні візерунки, ажурні елементи виглядають розкішно та благородно, але вартість при цьому буде вищою.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: