Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Як вибрати шафу-купе

Раціонально організувати простір навіть у малогабаритній кімнаті допоможе шафа-купе. Зручна, містка конструкція – оптимальне рішення для заміського будинку чи міської квартири. Дизайнерська різноманітність дозволяє знайти відповідну модель з урахуванням інтер'єру. На шафу-купе ціна варіюється в широкому діапазоні. Вартість залежить від габаритів, матеріалу, складності виконання.

 

шкаф купе шкаф купе шкаф купе

 

У чому переваги шафи-купе

Багатофункціональність шафи-купе дозволяє використовувати її для зберігання одягу, техніки, побутових предметів, розміщення стильних, витончених дрібниць. Естетичний вигляд конструкції підкреслить красу виробів розкоші. На полицях можна красиво розставити предмети, які хочеться залишити на увазі. У закритих ящиках легко сховати речі, які повинні стояти не на огляді. Власники шаф-купе відзначають безліч плюсів конструкції:

 

  • Зручність експлуатації.
  • Простота обслуговування.
  • Привабливі дизайн.
  • Функціональність.
  • Варіативність декору.
  • Безпека.
  • Довговічність.

Ящики та полиці шафи-купе розташовуються на різній висоті. Такі меблі можна використовувати навіть у дитячих. Щоб відчиняти розсувні двері не потрібно докладати жодних зусиль.

  При замовленні можна вибрати будь-який варіант виконання, відповідний матеріал, зручне розташування полиць. Габарити визначаються індивідуальними потребами замовника. Також враховуються планування та розміри приміщення.

 

Вибір матеріалу для шафи-купе

Найміцніша, надійна сировина для виробництва меблів – натуральна деревина. Вартість виробів із масиву досить висока. Замовники все частіше віддають перевагу шафам-купе з МДФ, ДСП, ДВП. Доступні матеріали дозволяють виконати конструкцію будь-якої моделі недорого.

З бюджетних матеріалів міцніший і надійніший МДФ. Такі вироби екологічно безпечні, стійкі до зношування. Найдешевший варіант – ДВП. Матеріал чутливий до вологи, тому використовувати меблі з ДВП потрібно переважно у сухих приміщеннях.

 

Вибір моделі шафи-купе

На сайті Інтернет-магазину «РУМАК» доступні моделі із дзеркальними фасадами, елементами декоративного різьблення, дерев'яними панелями. Пропонуються дводверні та тридверні конструкції. Можна вибрати відповідний колір корпусу: сірий, венге, сандал, крафтовий або молочний дуб, ясен шимо. Варто подумати про те, який відтінок фасаду гармонійно впишеться в інтер'єр: білий глянець чи дуб сонома, ясен чи графіт. Доступна широка відтінкова палітра. При виборі важливо визначити потрібні розміри. Враховуються ширина, висота та глибина конструкції.

Головна особливість шафи-купе – наявність дверей розсувного типу. Є кілька варіантів влаштування розсувної системи. У рамкових моделях обрамлення йде по всьому периметру. Іноді використовується металевий накладний профіль у формі обрамлення. У таких моделях двері рухаються плавно та безшумно.

Можна замовити шафу-купе з безрамною системою. По верхній напрямній рухаються ролики. Саме на них встановлюються двері. Через ймовірність провисання роликової системи такі моделі вважаються менш надійними.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: