Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Модульні меблі для спальні

Спальня – це місце відновлення сил. Атмосфера, що панує у приміщенні, визначає якість відпочинку та глибину сну. Щоб обстановка в кімнаті була сприятливою, слід уважно вибирати меблі для спальні. Можна замовити готовий гарнітур або придбати окремо.

 

Спальні Спальні Спальні

 

Переваги готової спальні

 

Творці спальних гарнітурів виготовляють меблі в єдиному стилі. Це продумана композиція, що виключає можливість невдалого поєднання одного елемента з іншим. Готове рішення є досконалою комбінацією, в якій колірна гама, фактура, матеріал ліжка будуть ідеально сумісні з дизайном тумби, крісел, комода.

Дизайнери відмічають наступні переваги таких комплектів:

 

  • Створення гармонійної та комфортної атмосфери.
  • Великий вибір відтінків, фактур.
  • Варіативність. Модульна система дозволяє легко обладнати спальню у будь-якому стилі.
  • Економія часу та грошей. Готове рішення обійдеться дешевше, ніж придбання окремих деталей гарнітуру окремо. Не потрібно витрачати час на пошук елементів меблів, що гармонують за кольором і фактурою.
  • Взаємозамінність блоків. Можливість доповнення, доукомплектування.

 

Особливості вибору

 

Інтернет-магазин "РУМАК" пропонує великий вибір модульних меблів. Легко підібрати композицію з будь-яким кольором корпусу та фасаду. Доступні модні, сучасні кольори: білий, графіт, ніжний шампань, насичений венге, дуб крафт, білий або золотистий. Десятки відтінків різної глибини та насиченості пропонуються на вибір.

Доступні різні варіанти оббивки: штучний льон або екошкіра. Штучний текстиль практичний, на ньому менше видно забруднення. Матеріал легко пилососити, можна протирати вологою губкою. Пропонується різноманіття відтінків. Екошкіра безпечна, не викликає алергії. Матеріал виглядає солідно, сучасно. Меблі, обшиті екошкірою, виглядають гармонійно навіть у дуже дорогому інтер'єрі.

При виборі гарнітура слід визначити, які елементи меблів потрібні в кімнаті. Зазвичай спальня комплектується ліжком, тумбою, комодом. Можна доповнити гарнітур шафою-купе, додати дзеркало. Замість тумби або на додаток до неї в комплект іноді входить столик для ліжка.

Слід приділити увагу ліжку. З урахуванням індивідуальних потреб це може бути односпальна, півтораспальна або двоспальна конструкція. Пропонуються ліжка із висувними механізмами. Можуть бути ящики для зберігання білизни.

Важливий критерій вибору спальні – габарити. Елементи гарнітура підбираються з урахуванням планування та розмірів приміщення. У каталозі можна вибрати відповідні параметри.

 

Що таке модульна спальня

 

Модульна конструкція передбачає наявність окремих функціональних блоків. Елементи можна рухати та переміщати на власний розсуд. За необхідності завжди можна придбати додаткові блоки без порушення єдиного стилю. Елементи для спальні купити можна в необхідній кількості. Замість тумби і комода в деяких випадках доречніше замовити дві або три тумби.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: