Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Готові спальні: що це та кому підійде

Модульна спальня — типовий проект, що складається із заздалегідь підібраних по дизайну та функціоналу меблів, а також текстилю та декору в загальній колірній гамі та певному стилі інтер'єру.

Готова спальня підійде всім, хто не зміг визначитися з бажаним інтер'єром під час ремонту, а також тим, хто хотів би максимально вигідно придбати всю необхідну фурнітуру для дому.

 

Як підібрати спальний гарнітур

 

Для початку зробіть виміри майбутньої спальні: кожен комплект відрізняється габаритами ліжок, що входять до нього, шаф, комодів та інших складових. Кількість меблів може безпосередньо залежати від розмірів кімнати, але пам'ятайте, що навіть у відносно невеликій спальні можна за потреби розмістити все необхідне, і навіть більше.

В опції вибору найчастіше входить наявність таких предметів як туалетний столик або комод, адже багато хто просто не планує користуватися ними, відповідно, можна знайти комплект, в який включені лише необхідні покупцю меблі.

 

 

Модульна спальня Модульна спальня Модульна спальня

 

Також варто подумати про матеріал: найчастіше, предмети для спальних гарнітурів виробляють із МДФ, ЛДСП, масиву або просто якісного дерева. Перші два варіанти виділяються своєю економічністю, хоча якістю нічим не поступаються дорожчим модулям.

Не варто зважати на список вхідних в компонування меблів. Часом хочеться заощадити, але пріоритетом є комфортне облаштування кімнати: замість туалетних столиків та відділів для зберігання гарнітуру можуть входити крісла, пуфи, стільці або інші елементи інтер'єру, які можуть не просто доповнити загальну стилістику, але й у нагоді у повсякденному житті.

 

Переваги

 

Купівля готової спальні має ряд переваг:

 

  • Не потрібно ламати голову над вибором дизайну та кольору для спальні
  • Все необхідне вже включено у вартість
  • Використовуються тільки якісні меблі
  • Всі предмети, що використовуються, закуповуються безпосередньо у постачальників і везуть в магазини безпосередньо з фабрик
  • Вигода, адже купити кожен із предметів окремо було б набагато дорожчим.
     

 

Ознайомившись із відгуками покупців на різноманітних маркетплейсах та сайтах магазинів, можна почути й інші точки зору щодо плюсів та мінусів спальних гарнітурів. Але саме на вищезгадані аспекти припадає більшість похвали від клієнтів.

Компанія надає широкий асортимент готових спалень на сайті та піклується про те, щоб кожен міг підібрати модуль на свій смак та гаманець. Відгуки від клієнтів завжди вітаються, а каталог гарнітурів регулярно поповнюється новими екземплярами.

 

Чи можна вносити правки до готової спальні

 

Купуючи модульні спальні, деякі покупці часто хотіли б, наприклад, замінити основу ліжка на ортопедичне, або поміняти один з елементів на більш відповідний, на їх погляд, предмет.

Такі моменти можна узгодити з меблевим магазином, хоча такі послуги рідко надаються. Можливість замінити будь-що залежить від фукционала використовуваних в комплекті меблів.

Замислитись над покупкою варто вже зараз, адже пропозиція актуальна як ніколи.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: