Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Готова кухня, рішення для всіх і кожного, чи все ж таки ні?

Останнім часом для середньостатистичної людини питання ремонту або переїзду не таке як для попередніх поколінь. Найчастіше люди були готові витратити свою єдину відпустку, тільки для того, щоб почати ремонтувати все самостійно. Наразі тенденція змінилася, і люди хочуть відгородитися від цього процесу. Багато хто вважає за краще купити готову кухню, а не збирати її з різних наборів, або навіть виготовляти самостійно.

Такий підхід до організації має низку певних плюсів та мінусів, серед яких можна виділити

 

Плюси

 

  • Економія часу
  • Дешевше, при цьому без втрати якості
  • Продуманість
  • Дизайн  

 

Мінуси

 

  • Відсутність варіативності
  • Неможливість подальшого масштабування окремими модулями у єдиному дизайні  

 

Однак незважаючи на плюси та мінуси, для кожного той чи інший фактор може бути не важливим. Краще спробувати розібратися, кому вони точно підійдуть.

 

 

Кухні Кухні Кухні

 

Вам підійде, якщо потрібен просто простір для елементарного готування. Середньостатистична людина найчастіше не спокушена в плані кулінарії, і готує швидше для харчування, або для душі. У цьому випадку вам це порятунок, все вже продумано, де що буде зберігатися, де що буде встановлено, і на яких поверхнях вам готувати. Для вас тут буде достатньо простору і ви зможете готувати без зайвих незручностей. При цьому вам не потрібно морочитися з вибором та іншими подробицями, ви просто купите готову і закриєте це питання на довгі роки.

Ви дуже хочете навчитись готувати, але ви зовсім не розумієте, як це відбувається. Тут схожа причина, що й була до цього, проте з важливими нюансами. Не маючи досвіду, ви не зможете зрозуміти, як влаштовані деякі процеси приготування і які нюанси потрібно буде врахувати. Найкращим варіантом буде пояснення з прикладу.

Уявіть ситуацію, ви готуєте святковий обід, щось готується на плиті, щось в духовці, а решта поки що готується.

Якщо ви представили ситуацію, можна пояснити чому ж готовий варіант — це рішення для вас. Наприклад візьмемо майже будь-яку кухню компанії. Для початку варто звернути увагу на розташування плити, найчастіше біля неї дві стільниці, на одній ви зможете різати салат, а на іншу поставити на підставки гаряче деко з духовки або сковорідку з плити. При цьому якщо придивитися до гарнітури, можна помітити, що найчастіше ящики з приладами поруч, що дозволить оперативно дістати необхідне, і нічого не перешкодити. Також скрізь передбачено місце під витяжку, адже вона дуже важлива. У свою чергу при самостійному плануванні кухні ви можете прогаяти ці моменти, і сильно ускладнити процес готування.

Ну і звичайно радимо готові кухні тим, хто просто хоче швидше доробити ремонт. Ви просто купуєте кухню, і забуваєте про це питання назовсім.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: