Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Модульна спальня, що знадобиться точно, а чим можна знехтувати.

Якщо ви спробуєте набрати запит «спальня купити», то помітите, що спальні все частіше стають модульними, адже для споживача це найчастіше зручніше, ніж покупка вже повністю готового і незмінного комплекту, або пошуку відповідних за стилем предметів інтер'єру з різних колекцій. Але свобода вибору може призвести і до помилок у цьому виборі. Так що для початку варто зрозуміти, що являє собою модульність, і що ж купувати в першу чергу.

 

Спальня Спальня Спальня

 

Для початку варто розповісти, що таке модульність - по суті це набір різних елементів звичних для спальні або іншої кімнати. При цьому вони виконані в єдиному стилі та можуть бути куплені окремо. Така особливість дозволяє безлічі людей набувати тільки те, що їм необхідно, відмовляючись від непотрібного. Однак деякі елементи все ж таки потрібні як не крути.

Для повного розуміння виділимо основні плюси та мінуси

 

Плюси

 

  • Велика варіативність
  • Єдиний дизайн усієї кімнати
  • Простота вибору

 

Мінуси

 

  • Невелика кількість модулів у деяких дизайнах
  • Деякі обмеження у реалізації особливо складних ідей

 

Далі варто визначиться, що все ж обов'язково для придбання

1) Ліжко – якщо ви хочете зібрати свою спальню, починайте з ліжка. Воно щось навколо чого будується все інше, багато в чому, якщо не в усьому весь дизайн і атмосферу кімнати задаватиме саме воно. Головне при виборі не забувати, що воно повинне не тільки задавати тон, а й виконувати свою основну функцію, а саме забезпечувати міцний і здоровий сон.

2) Тумби - це просто незамінна річ, вони повинні бути обов'язкові для будь-якого ліжка з кількох причин. Але насамперед у ній зручно зберігати речі – хтось любить почитати перед сном, хтось маже руки кремом чи займається іншими речами. Щоб зберігати всі ці предмети під рукою і не вставати щоразу перед сном з ліжка і потрібна тумба. При цьому не варто забувати про лампу, з м'яким світлом, яку можна поставити на тумбу і зручно вимкнути перед сном, а також це чудове місце для вашого смартфона або будильника.

3) Шафа - якщо у вас відсутній гардероб, то потрібно купувати шафу. Тому розглянемо випадок, коли вбиральня все ж таки є, і шафа, здавалося б, не потрібна. Наявність шафи сильно спростить вам життя, по-перше, вам не доведеться зранку добиратися кудись у нічній сорочці. Ви можете одягти домашній одяг прямо в спальні і гідно вийти навіть якщо до вас прийшли несподівані гості. Також ви зможете зберігати одяг для роботи прямо під рукою, і зранку уникнути черг у вбиральні. При цьому ви можете вибрати і невелику шафу тільки для найнеобхіднішого.

4) ТВ тумба – сучасні спальні важко уявити без телевізора. Він став уже майже невід'ємним елементом, тому під нього також варто виділити місце. Навіть якщо ви вирішите повісити його на стіну, різні ТБ приставки, пульти, зарядки і багато іншого вимагає місце для зберігання.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: