Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Готові рішення для кухонної зони

Ідеальна організація кухонного простору потребує уваги до дрібниць. Кухня - це не тільки місце для приготування та їди, але і частина житлового приміщення, в якому збирається сім'я. Невеликі простори та нестандартне планування припускають раціональний підхід при комплектуванні меблями. Оптимальне рішення – купити кухню на замовлення у потрібній комплектації.

 

У чому переваги кухонного гарнітура

 

Естетика, функціональність та комфорт приміщення залежать від якості та правильної комплектації меблів. Якщо комплектувати кухню самостійно, не витримуючи заданий стиль, система найрозкішніших елементів буде виглядати безглуздо. При невдалому розміщенні деталей, експлуатація меблів та технічних пристроїв може виявитися незручною та навіть небезпечною.

  • Готовий кухонний комплект - це рішення з безліччю плюсів:
  • Ідеальна гармонія, бездоганне поєднання всіх деталей.
  • Широкий вибір стилів, кольорів, композицій.
  • Можливість виявити оригінальність та реалізувати авторський проект на основі готових елементів.
  • Абсолютна функціональність кожної деталі.

 

Широкий вибір модульних конструкцій дозволяє зібрати потрібний варіант з урахуванням особливостей простору. Можливість компонувати гарнітур самостійно забезпечує ідеальну організацію приміщення. У такій кухні у господині все потрібне буде під рукою. Кожен предмет техніки знайде своє місце.

 

Готовий кухонний комплект Готовий кухонний комплект Готовий кухонний комплект

 

Види меблевих комбінацій для кухні

 

Меблеві комплекти різняться за типом розміщення. Це можуть бути пряме, кутове, П-подібне та Г-подібне розташування модулів. Вибір визначається особливостями кухонного простору: габаритами, формою, розташуванням вікон, дверних отворів.

Доступні різні колірні комбінації. Традиційною класикою вважаються ніжний фісташковий, бежевий, відтінки білого, світло-сірий блакитний. Сьогодні можна зустріти яскраві креативні рішення: соковитий жовтий, отруйно-зелений, глянсовий чорний, імітація дерева, скельної поверхні, каменю. Можливо оформлення простору з великою кількістю контрастів або віддати перевагу м'яким переходам.

Доступні різні конфігурації кухонних меблів. У стандартну комплектацію входять стіл під мийку, верхню та обробну шафи. Комплект може бути доповнений навісними полицями, пеналом, допоміжними елементами: барна стійка, стільці для барної стійки, столик для столу, диван.

 

Як облаштувати кухню

 

У деяких сім'ях кухня експлуатується виключно як місце для приготування їжі. Якщо в приміщенні не прийнято збиратися всією сім'єю за трапезою, простір можна організувати лаконічніше, функціональніше. Кухня, що поєднує функції їдальні або вітальні, передбачає більше креативу, уваги до деталей. Компанія пропонує цікаві рішення на будь-який смак.

Топові позиції в рейтингу стилів для кухні займають звичайна класика, природний еко, скандинавський дизайн, мінімалізм. Рідше зустрічаються, але досить потрібні сільський кантрі, французький прованс, етно, арт-деко, бароко та еклектика. Вибір стилю визначається особливостями вихідних показників приміщення, складу сім'ї, віку проживаючих.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: