Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Найпоширеніші різновиди модульних віталень

Вітальню не просто так називають «серцем» квартири, адже саме тут ми регулярно збираємося всією сім'єю, приймаємо гостей, проводимо дозвілля – не дивно, чому інтер'єру цієї кімнати приділяють особливу увагу. З урахуванням її функціональності вона повинна не тільки виглядати стильно та привабливо, але й бути ергономічною, комфортною. Готові модульні меблі у вітальню, купити які можна в спеціалізованих магазинах, стануть відмінним варіантом у даному випадку. Вони доступні в кількох різновидах і мають безліч переваг.

 

Чому багато хто вибирає модульні вітальні?

 

Популярність вітального гарнітура багато в чому пов'язана з його практичністю та зручністю в експлуатації. Модульні вироби складаються з кількох секцій, які виконують різні функції. При необхідності вони легко змінюються місцями, тому ви завжди можете освіжити інтер'єр і поекспериментувати з розміщенням меблів.

 

Готові вітальні приваблюють насамперед своєю:

 

  • Місткістю. Незважаючи на те, що набір складається всього з декількох виробів у вигляді шаф, пеналів, тумби та настінних поличок, в ньому можна зберігати безліч різних речей, починаючи від будь-якої дрібниці та закінчуючи одягом.
  • Мобільністю. Головна особливість модульних моделей полягає у можливості їх легкого переміщення по кімнаті – таким чином, за необхідності ви зможете швидко поміняти обстановку у приміщенні.
  • Універсальністю. Якщо відповідально підійти до питання вибору таких меблів, вони гармонійно виглядатимуть як у невеликих, так і просторіших кімнатах.
  • Економністю. Вищеописані набори сприяють економії як місця, так і грошей. Купівля готового комплекту коштує дешевше в порівнянні з замовленням кожного елемента окремо.

 

Основні види модульних віталень

 

Стінки для вітальні доступні в декількох різновидах, для кожної з яких характерні свої особливості. Найбільш поширеними є прямі модульні вітальні. Йдеться про цілісний блок, який розділений на кілька функціональних секцій та встановлюється вздовж однієї зі стін кімнати. Такі стіни стають головним акцентом у приміщенні - саме навколо них формується навколишнє оточення.

 

Меблі у вітальню Меблі у вітальню Меблі у вітальню

 

Також варто виділити кутові стінки, які без проблем вписуються в різні простори та дозволяють вдало облаштувати їх, зробити більш привабливими та оригінальними. Ці моделі вирішують проблему порожнечі в кутах кімнат та сприяють економії квадратних метрів. Внутрішня частина меблів включає різні полиці, ніші для розміщення речей.

Стінка-гірка є особливою моделлю з масивним низом та вільним верхом. Основою тут стає тумба під ТБ, а зверху та збоку розташовуються компактні пенали з шафками та навісні полиці. Доступні різні модифікації гірок, які відрізняються як за стилем, так і за відтінками.

Міні стінки для вітальні характеризуються компактними розмірами, тому їх зазвичай вибирають власники невеликих квартир. Вони можуть складатися з маленької тумби під телевізор, кількох настінних полиць, а також шаф для зберігання дрібниць, книг.

Як бачите, кожен різновид модульної вітальні має свої унікальні особливості, при цьому може використовуватись у різних приміщеннях. Ознайомитись з асортиментом готових віталень ви зможете на сайте roomak.com.ua. В наявності моделі різних форм, відтінків, розмірів, стилів. Менеджери roomak завжди готові допомогти з вибором і відповісти на питання, що вас цікавлять.

 

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: