Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Таємничий ультрафіолетовий колір в інтер'єрі

Психологи впевнені, щоб наше життя було цікавим і яскравим, не з'являлося відчуття, що будні стали нудними, і все йде по колу, варто регулярно, хоча б один раз в три роки щось міняти. Хтось змінює роботу, деякі - особисте життя. Є ще один прекрасний спосіб внести нові фарби в свою повсякденність - поміняти інтер'єр своєї квартири або будинку. І чим сміливіше будуть інтер'єрні рішення, тим більше нових і дивних подій прийде у ваше життя.

Сміливе колірне рішення

Простором, в якому ми набираємося життєвих сил і натхнення для нового дня, звичайно, є спальня. Колірна палітра, в якій проводиться ніч, впливає на нашу підсвідомість і на ті життєві рішення, які реалізуються днем.

Тому, якщо ви бажаєте радикально поміняти життя, варто звернути увагу на модний ультрафіолетовий колір. Використання ультрафіолетового кольору для оформлення спальні припаде до смаку сміливим людям, які чекають таємничих відкриттів, які виходять за межі людської свідомості.

Використовувати ультрафіолетовий колір в спальні стоїть дуже продумано. Його надлишок в оформленні спальної кімнати може привести до безсоння і тривожним станам. Варто акцентувати використання кольору на аксесуарах.

спальни спальни спальни

Наприклад, можна купити недорогу спальню і придбати постільну білизну відповідного кольору. Ультрафіолетові декоративні подушки, оббивка крісел, настільна лампа або панно будуть залучати вашу увагу вранці, і надавати енергію рішучості для виконання грандіозних планів. Візерунки в цьому кольорі на шпалерах або фіранках кімнати завершать загальну атмосферу.

Використання ультрафіолетового, безсумнівно, додає приміщенню шарму, розкоші і благородства, характеризує свого володаря як людину сміливу і рішучу, але, в той же час, спокійну і впевнену в собі.

Ці безперечні «плюси» кольору виявляться лише в тому випадку, якщо фіолетовий буде правильно поєднуватися з іншими кольорами, а кімната буде грамотно освітлена. Золоті настільна лампа або люстра додадуть їй статусності, а бра і світильники зроблять атмосферу спальні загадковою і спокійною.

Меблі для спальні в ультрафіолетовому виконанні, її розташування і стиль варто підбирати виходячи із загальної дизайнерської ідеї, краще, якщо вона буде світлою. Але, якщо ви зважитеся на ліжко в ультрафіолетовому кольорі, воно стане центром приміщення. В цьому випадку стіни і шпалери краще зробити світлими.

Унікальний ультрафіолетовий колір допоможе втілити будь-яку вашу фантазію, а спальню зробити улюбленою кімнатою з неповторною атмосферою.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: