Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Вибір найкращого підлогового покриття. Як не допустити помилку?

При виборі оптимального підлогового покриття для кухні слід враховувати велику кількість нюансів. Ідеальна поверхня не повинна "боятися":

  • подряпин;
  • вологи;
  • жиру.

Хороша підлога легко миється, на ній не затримуються плями. Подумайте про вибір оптимального покриття перед тим як купити кухню. Потрібно враховувати не тільки дизайн приміщення, але і переконатися в тому, що у вас є відповідна підстава.

Про підлогах з лінолеуму

Це дуже практичний варіант для кухні, який має масу переваг. Таке підлогове покриття може мати яскраве забарвлення, часто воно відповідає найвищим стандартам якості. Термін служби синтетичного лінолеуму складає 8-10 років. Він гарантує гарну звукоізоляцію. Для кухонь слід вибирати покриття з захисним шаром. Сьогодні виробники створюють такі підлоги з різними візерунками, які здатні урізноманітнити будь-яке приміщення.

Про пробковій покритті

Воно підійде всім любителям екологічно чистих матеріалів. Така підлога дуже комфортна для ніг, вона дозволяє знизити навантаження на хребет і суглоби. Коркове дерево - це антистатик, який відштовхує від себе пил, так що вам не доведеться постійно чистити поверхню. Матеріал впишеться практично в будь-яке приміщення, виробники пропонують різні варіанти, які відрізняються за відтінкою і текстурою.

кухня кухня кухня

Чи підійдуть дерев'яні підлоги?

Це не самий ідеальний вибір з кількох причин. По-перше, натуральна деревина коштує досить дорого. По-друге, така підлога "боїться" температурних перепадів і підвищеної вологості. З цієї причини рекомендується задіяти їх в обідніх зонах і доповнювати керамогранитом (підійде і плитка). Крім того, дерев'яні підлоги доведеться обробляти лаком, маслом або спеціальними сполуками.

Якщо ви оберете дане покриття, то приготуйтеся до того, що воно вимагає постійного догляду. Дерево погано переносить попадання на нього соку, води та вина. На ньому з'являються уїдливі плями, а їх вкрай складно усунути. При цьому, ви отримуєте прекрасну пілогу, яка виглядає респектабельно і багато.

Якщо вам потрібна кухня, купити її слід, відштовхуючись від дизайнерських особливостей підлогового покриття.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: